פורסם 2016 באוקטובר 49 שנים שלום לכולם החלטתי להישתמש במצלמת הקריאטיב שלי לא מוצא הדיסק התקנה אשמח אם יש למישהו דרייבר /דיסק התקנה
פורסם 2016 באוקטובר 49 שנים מחבר חוץ משיחות רשת רוצה גם להקליט הרצאה (ניתן דרך הךב אo יש תוכנה טובה יותר אשמח (שאהייה נוכח בה או להקליט את עצמי עבור יו טיוב ) המצלמה הזו טובה עבורי היות וניתן להצמיד אותה למסך
פורסם 2016 באוקטובר 49 שנים לא מזהה רושם אין מצלמה או נותן לבחור CREATIVE והתמונה שחורה ? באפשרות אחת אולי זה לא הדרייבר הנכון, באפשרות שתיים המצלמה שלך דפוקה תקנה חדש Logitech Webcam C170 או Microsoft LifeCam HD-3000 נערך 2016 באוקטובר 49 שנים על-ידי פי סי אדמין
פורסם 2016 באוקטובר 49 שנים מחבר הוא לא מצליח לאתר לי את מנהל ההתקנים אולי הדרייבר לא טוב צריך לחפש הדרייבר המתאים כניראה יש לי מצלמה פושטית אחרת אשתמש בה בנתיים אבל אני ארכוש לנייד מצלמה טובה יותר שוקל גם לרכוש כרום בוק (יכול להיות שיש מצלמה מובנית עימו )
פורסם 2016 באוקטובר 49 שנים מחבר תודה על הניסיון וכעת לבעיה מס 2 אלו תוכניות אפשר להסיר ניראנ לי חלקן סתם שם ו או יוצרות לי עומס על הדיסק 2 התמונות אותו הדבר אולם באחת רואים טוב יותר לדעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.