עבור לתוכן

מחשב לא נדלק. בעיה הכי מוזרה שנתקלתי בה בחיי

Featured Replies

פורסם

היי.

יש לי מחשב בן איזה 6 שנים. מעבד i5 עם קירור אוויר. המאורר של הקירור של המעבד הפסיק לעבוד. המחשב עבד למרות זאת אבל לא רציתי להפעיל אותו עד שלא אסדר את הקירור.

לאחר כמה ימים שלא נגעתי בו הפעלתי אותו כי הייתי צריך משהו מהאינטרנט, המחשב נדלק ולאחר כמה שניות נכבה, נדלק לבד שוב ולאחר כמה שניות נכבה שוב, ככה נכנס ללופ אין סופי.

אמרתי לעצמי במקום לתקן אשדרג, הלכתי קניתי מעבד I5 6600K לוח אם B150-HD3 שני סטיקים של 8 ג'יגה DDR4 וקירור אוויר למעבד. יש לי חלקים שלי מהמחשב הקודם -SSD כרטיס מסך R280 וספק seasonic 750 bronze די חדש שנקנה לפני חצי שנה. בקיצור באתי הביתה חיברתי את הלוח את המעבד שמתי משחה טרמית זכרונות ואת החלקים מהמחשב הקודם הדלקתי ו... המחשב החדש נדלק ולאחר כמה שניות נכבה ונכנס ללופ אין סופי. בדיוק כמו הישן. הוצאתי הכל ברמה של השארתי רק לוח ומעבד ועדיין זה קורה. אין צפצוף ושום דבר לא עוזר, אמרתי טוב הדבר היחיד שלא חדש זה הספק רק זה נשאר. הלכתי לחבר יש לו טרמלטק 750 חיברתי ובדיוק אותו הדבר קורה. לופ אין סופי בסביבה חדשה לחלוטין. אין לי מושג כבר מה לעשות ניסיתי הכל לא יודע מה לחשוב. 

פורסם

לפי דעתי לחצן הRESET או POWER תקול. ראיתי מחשבים עם לחצן הRESET שנותן היתתנגדות מסוימת במקום נתק וזה גורם למחשב לאיתחולים אקראיים

פורסם
  • מחבר

אפילו המארז לא מחובר. מדליק אותו ע"י סגירת מעגל עם מברג כדי למנוע אפילו את זה 

פורסם

תנסה עם ספק אחר 

פורסם

זכרת לחבר את המתח של המעבד?

פורסם

שלום

נא ערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום

נא וודא כי הלוח מחובר באופן תקין עם כל החיבורים - במידה ועדיין לא עובד תנסה עם ספק אחר.

הייתי ממליץ לך לחבר רק לוח זכרון ומעבד ורק לאחר מכן להוסיך את החלקים כדי לבודד במידה ואחד החלקים המשניים מפריעים

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם ספק אחר. אותה התוצאה. המתח של המעבד מחובר וניסיתי רק עם לוח זכרון ומעבד וגם לא

פורסם

יש לך חבר עם מערכת דומה? תבדוק את המעבד והלוח בנפרד.

פורסם

אפשרויות :

1.תנקה את הלוח עם מברשת או אויר דחוס כי נראה לי שמשהו מקצר לך שם .

2.נסה לאפס את הביוס ..תוציא את הבטריה השטוחה.. תקצר את הגאמפרים של מתג כיבוי בכדי לפרוק מתח מהלוח .תחזיר תסוללה ותנסה שוב.

פורסם

כונן SSD שלך דפוק או מערכת ההפעלה. 

פורסם

או בעיה בכונן SSD או בתוכנת מערכת ההפעלה

פורסם

מה קשור כונן SSD או מערכת הפעלה? הוא הסביר שהוא ניסה להדליק את המחשב רק עם לוח, מעבד וזכרון

פורסם

חומרה חדשה לא בהכרח תקינה. היו מקרים שיוצא מהמפעל זיכרון / לוח / מעבד תקול.

נסה קודם כל לא לחבר את שני הזיכרונות, רק אחד מהם, ונסה בחריצים שונים, ולהצליב עם הזיכרון השני.

אם לא הולך, קח את הזיכרון הלוח והמעבד לאיפה שקנית ושישברו את הראש במסגרת האחריות.

פורסם

אם אתה רוצה להציל את החלקים היקרים ..לך למעבדה או תבדוק כל חלק במערכת של חבר (תבודד תקלות אפשריות). 

הבעיה בלהתעסק עם מחשב של 6 שנים זה למצוא חלקים תואמים ..לא תמיד זה שווה את זה . תגיד לנו מה השימוש שלך ונעזור לך למצוא מחשב מתאים .

בהצלחה 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים