עבור לתוכן

דברים מפוקפקים בחנויות אונליין בישראל?

Featured Replies

פורסם

אחרי שגמרת לקשקש - אני לא הזכרתי את זאפ ולא במילה. אתה מיד קפצת להגן עליהם. לא על RET, לא על KAMA ולא על כל חברה אחרת אלא דווקא על זאפ. אני יודע לזהות טוב טוב בעלי עניין, אם הם עובדים או סתם משקיעים, קרובי משפחה וכו'

פורסם
ציטוט של ag43

אחרי שגמרת לקשקש - אני לא הזכרתי את זאפ ולא במילה. אתה מיד קפצת להגן עליהם. לא על RET, לא על KAMA ולא על כל חברה אחרת אלא דווקא על זאפ. אני יודע לזהות טוב טוב בעלי עניין, אם הם עובדים או סתם משקיעים, קרובי משפחה וכו'

אתה לא צריך להזכיר את זאפ, זה ברור לכול למי כיוונת את הטענה שלך. זאפ הוא האתר הכי פופלארי בארץ, בעוד שהאחרים זוחלים אחריו,  אז כל טענה על אתרי השוואות לא אמינים מין הסתם כנראה יכוונו קודם אליו. לא ציינת אותו בשם מחשש תביעת דיבה כנראה מאחר ואתה חלק מצוות האתר אז יש להם כתובת לפנות אליה.

למה אני הגנתי עליהם ולא על האחרים שציינת? באחרים שציינת מעולם לא השתמשתי ואינני מכיר. את זאפ אני מכיר. 

ושוב פעם אני מקבל  ממך מחמאות גדולות לשליח פיצה . אם יש לי מספיק כסף להשקיע במניות לא הייתי עובד בפיצה האט ומסכן את חיי על הכביש בשביל טיפים. אתה מוזמן להתקשר לפיצה האט ולוודאות שאני עובד שם, נתתי לך שם מלא. 

גםם למו ומו אתה מוזמן להתקשר. מה הטענה השניה? אה כן, קרובי משפחה. יש לך את השם משפחה שלי, מה ש99 אחוז מהחברים כאן באתר לא היו מרגישים בנח לתת, אז בבקשה, יהייה לך קל לבדוק. , עובד בזאפ? זה גם לא בעיה בשבילך  לבדוק.

פורסם

אני רואה שאתה קורא מחשבות. אני כתבתי מה שכתבתי והתכוונתי לכל אות. לא מצאתי ולו אתר השוואות אחד אמין בארץ לדעתי. אתה מוזמן להגן על מי שמתחשק לך.

פורסם

^

קצת הלכת רחוק מדי הייתי אומר... 

זאפ זה האתר הכי פופלארי להשוואות והוא גם הוזכר ספציפית בתחילת הדיון אז מאוד הגיוני שההתייחסות תהיה ספציפית אליו..

גם מאוד הגיוני שהתגובה תהיה שונה מהתגובה שלך כי זה אופי הדיון בפורומים האלו, בד"כ מישהו מגיב רק כשיש לו משהו להוסיף או דעה שונה.

-----------

בכל מקרה, מה שרציתי לומר זה רק שאני ממש מסכים שזאפ אתר לא מוצלח הוא כביכול נותן לך את ההרגשה שאתה סוקר את השוק במלואו ובקלות אבל רוב הפעמים זה לא ככה

ובמיוחד לא כשמדובר ברכיבים למחשב.

פורסם

רק חבל שאין אתר כמו PCPARTPICKER

פורסם

זה שיש שם ביקורות שליליות לא אומר הרבה, במיוחד לא כשהרבה מהן לא מוצדקות (ידוע שישראלים הם חרא של לקוחות). מצד שני הרבה מהביקורות החיוביות הן שקריות וקשה לדעת כמה ביקורות יש בפועל ששווה להתיחס אליהן.

זאפ הוא לא אתר השוואת מחירים. ראיתי ב last price תנור במבצע ורציתי לבדוק איך המחיר שלהם ביחס לשאר האתרים, הבדל היה משהו כמו 200 שקל לטובת last price. מה שהיה מדהים זה שלמרות ש last price מופיעים בזאפ בדף של המוצר הספציפי הזה הוציאו אותם כי הם היו זולים מידי :s07:

RET יותר קרוב ללהיות אתר להשוואת מחירים אבל הם לא תמיד מציגים את המחיר הנכון ומבחר החנויות שם קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים