עבור לתוכן

שגיאת בוט 0xc000000f אחרי הסרת תוכנת roll back

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אחרי ריסטרט מטומטם במהלך הסרת תוכנת רול בק בשם  reboot restore rx הבוט נהרס.

ניסיתי לבצע תיקון בוט מדיסק הפעלה של חלונות אבל התוכנה מחזירה הכל אחורה,אני מניח,ואין אפשרות לשחזר אותו.

מה אפשר לעשות במצב כזה?

תודה 

פורסם
  • מחבר

מדובר בחלונות 7 אולטימייט

פורסם

אם התיקון האוטומטי של WINDOWS לא ממש מצליח תנסה להפעיל שוב את התיקון תלחץ על COMMAND PROMPT ושם תקליד bootrec /rebuildbcd ותן לו גם תיקון ל MBR (למרות שלא ממש נראה שהוא נדפק) במילים אחרות תקליד גם bootrec /fixmbr 

פורסם
  • מחבר

תודה כבר ניסיתי את זה 

אני מבין שאני הולך לפרמט,יש explorer קבצים שאפשר להפעיל מהקומנד פרומט?

הרגיל לא עולה

פורסם

כן קוראים לו NOTEPAD :-) פשוט תקליד NOTEPAD ב COMMAND PROMPT ששם אתה יכול לעשות OPEN ונפתח לך מעין חלון סייר ששם אתה יכול לעשות מה בא לך ולדעתי אתה קצת ממהר לפרמט אבל אם זה יותר קל לך, לך על זה. בעיקרון יש דרכים לפתור את זה (אגב תעלה צילום מסך שנראה פרטים נוספים על השגיאה)

פורסם
  • מחבר

כשאני מריץ notepad ב CMD אני מקבל כתבן.

איזו דרך למשל?

השגיאה

boot_error_status_0xC000000F.png

פורסם
  • מחבר

את הבוט אפשר לשחזר,הבעיה שהתוכנת הגנה תמחק את השינוי.

צריך להסיר את התוכנה,רק שאין חלונות :) 

נערך על-ידי Eli Koronov

פורסם

זה הקטע בכתבן בתפריט קובץ-פתח שפותח לך חלון של סייר שאתה יכול לעתיק דרכו (זה סוג של טריק) כמובן אתה יכול לעלות דרך מערכות הפעלה שונות ולבצע את הפועלות האלו של העתקה וכדו' אבל זה גרך טריקית וקצרה

לגבי מה שאמרת שהתוכנה תמחק את השינוי זה לא ממש מדויק כי בשלב הזה הוא דפק את המערכת ולא שהוא משנה את מיד

תנסה לבצע את מה שכתוב פה

https://support.microsoft.com/en-us/kb/927392

נערך על-ידי eli_vb

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי תודה.

עשיתי את הדברים הבאים

bootrec / fixmbr

bootrec /fixboot

bootrec /RebuildBcd

אם אני זוכר נכון הפיקס בוט סירב לתקן,לא זוכר את השגיאה,זה מחשב עבודה הוא לא בהישג יד.

בכל מקרה,התוכנת הגנה עולה לפני שהבוט נטען או לפחות הלוגו שלה עולה ועושה שחזור,מגיע ל 100 אחוז וממשיך לשגיאה,לכן השינוי נמחק לעניות דעתי.

יש במחשב הזה המון תוכנות שיקח לי הרבה מאוד זמן לשחזר לכן אני מנסה להימנע מפורמט.

מה אתה מציע לי לעשות?

פורסם

פה צריך לדעת מה השגיאה בשביל לנסות לסדר את זה בכל אופן רק להרגיע אותך אין כמעט סיכוי שהתוכנה עולה לפני מערכת ההפעלה, בשביל לעשות את זה התוכנה צריכה לשנות את ה BOOT SECTOR ולשנות לקוד שלה מה שכמעט ואין סיכוי שהיא תעשה את זה 

בכל אופן במידה ואתה רוצה להסיר את התוכנה תוכל להסיר אותה באופן ידני דרך מערכת הפעלה חיצונית או אפילו דרך התיקון של WINDOWS. אבל כל זה מורכב  לפני הכל צריך לדעת מה השגיאה של ה FIXBOOT (אגב תנסה לפני שאתה מתקן את ה BCD לגבות אותו שים לב כמו שמצוין שם במדריך של MICROSOFT)

פורסם
  • מחבר

מעולה הרגעת אותי.

חשבתי,אולי דרך הנוטפאד אפשר להגיע לאן אינסטול.EXE של התוכנה?

פורסם
ציטוט של Eli Koronov

מעולה הרגעת אותי.

חשבתי,אולי דרך הנוטפאד אפשר להגיע לאן אינסטול.EXE של התוכנה?

שוב לדעתי עדיין משהו דפוק בBCD אבל בעיקרון כן אפשר להגיע לאן שהתוכנה מותקנת אבל לא נראה לי שכדאי לך למחוק ככה את התוכנה כי עדדין המחשב ינסה לעלות אותה וזה שהוא לא ימצא את התוכנה יכול לגרום לבעיות. אבל כן בהחלט אפשר למחוק את התוכנה דרך מערכת הפעלה חיצונית או אפילו ה COMMAND PROMPT אבל תצטרך לדעת מה ואיפה התוכנה הגדירה כל דבר

ברגע שאתה בעבודה תגיד מה השגיאה שרשום לך.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי אם אפשר בכלל לעלות את הקובץ הסרת התקנה  דרך קומנד פרומט מדיסק הפעלה.

כי אם כן אז אפשר פשוט לתקן את הבוט.

סבבה תודה על העזרה בנתיים

פורסם
ציטוט של Eli Koronov

השאלה שלי אם אפשר בכלל לעלות את הקובץ הסרת התקנה  דרך קומנד פרומט מדיסק הפעלה.

כי אם כן אז אפשר פשוט לתקן את הבוט.

סבבה תודה על העזרה בנתיים

לא כי הסרת התוכנה זה בעצם תוכנה שצריכה את מערכת ההפעלה בצורה תקינה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים