פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אוקי...לפני איזה שעתיים חזרתי מתערוכה פרטית שעשו לי (ולעוד איזה 30 איש) חברת מרצדס בארץ!היה ממש יפה!הייתי שם שעתיים, ונסעתי במכוניות החדשות (כן, כן... גם במייבאך).בנוסף נסעתי גם בS55 שהיא המכונית היא יפה שראיתי (והכי חזקה שנסעתי בה אי-פעם).נסעתי גם בCLK320 ועוד איזה מכונית מסדרת C, אין לי מושג מה דגמה המדוייק, אבל היא עולה 800 אלף ש"ח...בקיצור, צלמתי מלא תמונות, ואם אתם רוצים אני אעלה כמה (כולל תמונות בעדיות של המייבאך מכל הצדדים ומבפנים מקדימה ומאחורה!).יש לי גם תמונות של דגמים אחרים שלא הספקתי לנסוע בהם (כמו הSLR) אבל עדיין הספקתי לצלם!אם אתם רוצים תמונות תגידו.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר סבבה! אני אעלה את התמונות מחר בצהריים! רק שתדעו, שהS55 יותר יפה מהמייבאך... אתם כבר תראו... בנוסף, הנהג של המכונית (הרשו לנהוג בכל המכוניות לבד חוץ מהS55 והמייבאך, מעניין למה? ) הראה לנו קצת מהיכולות והאיץ ל120 קמ"ש... זה אומנם לא הרבה, אבל בהתחשב בכביש המפותל והדי קצר שהיה לנסיעות מבחן זה די הרבה... זה היה ממש כמו מטוס ממריא! ממש נמרחתי על המושב שהמכונית האיצה... דרך אגב, לזה שמעלי, אני מקווה שההערה שלך הייתה לא בציניות... ואני מכיר אנשים... (זה אפילו היה חינם וחילקו אוכל ושתייה חופשי...).
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים לא מה פתאום אל תעלה אנחנו בכלל לא מעוניינים לראות את התמונות....מה אתה גנוב תעלה כמה שיותר מהר את התמונות הייתי בטוח כבר בפתוחה של התראד יש תמונות יאללה תזדרז!!! ;D
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים הזמנות לתערוכות כאלה מקבלים רק אנשים שיכולים להרשות לעצמם את המכוניות האלה(עשירים מאוד) הייתי לפני חודשיים בהשקה של הBMW החדשה(גם בתערוכה פרטית) אבל לא לדאוג, הכניסו אותי בפרוטקציות
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אני רוצה תמונות מידדדדדדדדדדדדדדדדדתעלה את זה לאיזה אתר לאיחסון תמונות ותפרסם לינקאני לא ישן עד שאני יראהתביאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אם אתם רוצים אני יעלה תמונותמה מרצדס ??? המכוניות המגעילות האלא לא חס וחלילה אל תעלה בשום אופןנוווווווווווווווווווווו באמת מה אתה חושב זה מרצדס אתה חושב שלא נירצה לראות למה אתה אפילו שואל ישר תעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.