עבור לתוכן

תמונה "נמרחת" בזמן גרירת תיקייה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג ממה היא נובעת.

בזמן גרירת תיקייה בשולחן עבודה התמונה נמרחת כאילו הפריימים מאוד נמוכים, ובעת גלילה בעמוד אינטרנט מלא בטקסט יש ריצודים.

בהתחלה חשבתי שהבעיה מהמסך שלי (acer v236hlbd) אז שמתי מסך ממחשב אחר (fujitsu ll3200t) וגם בו יש אותה בעיה (במחשב שממנו לקחתי את המסך אין את הבעיה)

ככה ששללתי בעיית מסך. ואז פניתי לכיוון הכבל בהתחלה חיברתי כבך dvi מהכרטיס מסך החיצוני (HD 7950) עדיין זה קורה, אז כאפשרות אחרונה חיברתי כבל VGA מהכרטיס מסך

המובנה למסך ועדיין זה קורה.

אם יש למישהו מכם איזשהו מושג לגבי מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לעזרה.

מצורף סרטון קצר שממחיש את הבעיה:

https://youtu.be/uD3o_DEFQgU

אם מישהו יודע מה הבעיה אני אשמח לכל עזרה. תודה!!

פורסם

לפעם הבאה שאתה מעוניין לקבל תשובה, נסה לתת יותר פרטים על התקלה כדי שיהיה אפשר לשלול יותר גורמים.

בגלל שאתה חדש יחסית, הנה כמה דוגמאות טובות לשאלה כמו שלך (לא בהכרח לפי סדר החשיבות): 

בן כמה המחשב (או לייתר דיוק, המערכת הפעלה, מהיום שהיא פורמטה לראשונה)?

האם זה קרה לך מההתחלה, או שרק לאחרונה?

אם רק לאחרונה, האם עשית משהו שונה לפני זה (התקנת תוכנה/חומרה חדשה כלשהי)?

האם טרחת לעדכן את הדרייברים של הלוח אם שלך לאחרונה (או לכל הפחות, של הכרטיס מסך שלך)?

באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?

כמה זיכרון RAM יש למחשב שלך?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Lyor

לפעם הבאה שאתה מעוניין לקבל תשובה, נסה לתת יותר פרטים על התקלה כדי שיהיה אפשר לשלול יותר גורמים.

בגלל שאתה חדש יחסית, הנה כמה דוגמאות טובות לשאלה כמו שלך (לא בהכרח לפי סדר החשיבות): 

בן כמה המחשב (או לייתר דיוק, המערכת הפעלה, מהיום שהיא פורמטה לראשונה)?

האם זה קרה לך מההתחלה, או שרק לאחרונה?

אם רק לאחרונה, האם עשית משהו שונה לפני זה (התקנת תוכנה/חומרה חדשה כלשהי)?

האם טרחת לעדכן את הדרייברים של הלוח אם שלך לאחרונה (או לכל הפחות, של הכרטיס מסך שלך)?

באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?

כמה זיכרון RAM יש למחשב שלך?

תודה על התגובה אך הבעיה נפתרה. הייתי צריך לשנות לaero ..

אך בכל זאת כמובן שעדכנתי דרייבירם של כרטיס מסך,לוח אם וכ'ו והמחשב חדש בן שנה בערך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים