פורסם 2016 באוגוסט 149 שנים כל כמה זמן (פעמיים שלוש ביום), האינטרנט מפסיק לעבוד. אני הולך למרכז הרשת והשיתוף, עושה את האבחון בעיות של המחשב, ולרוב בינתיים זה עובד (כשזה לא עובד אני עושה ריסטרט למחשב וזה פותר תא הבעיה). מצורפת תמונה של מה שהמחשב מראה לי בסוף פתירת התקלה. לשותפה שלי בדירה זה לא קורה אף פעם. תודה על העזרה
פורסם 2016 באוגוסט 159 שנים תבדוק את הגדרות צריכת האנרגיה ותוודא שכרטיס הרשת לא מכבה את עצמו כדי לחסוך באנרגיה (נתקלתי כמה פעמים בכך שזה הגורם להתנהגות שאתה מציין) - תוריד את הסימון המצויין מכרטיס המסך שלך https://louisville.edu/it/departments/communications/wireless/images/3dispowsav
פורסם 2016 באוגוסט 169 שנים מחבר אם אתה יודע את התשובה אז תעזור לבן אדם. אם לא, אל תנסה לחנך אותי. מה לעשות, אני לא מוצלח במחשבים, בגלל זה נרשמתי לפורום הזה.
פורסם 2016 באוגוסט 169 שנים תקיש על מקש Windows + R ובשורה שנפתח תקיש devmgmt.msc. זה יפתח את מנהל ההתקנים. תקיש שם על כרטיס הרשת שלך ובחלון שנפתח תיגש ללשונית של הגדרות צריכת חשמל ושם תבטל את האפשרויות לכבות את הכרטיס - מה שמסומן כאן:
פורסם 2016 באוגוסט 169 שנים ציטוט של sim LA האם אתה רוצה שנכניס לך אוכל לפה . תשתדל להמנע להבא מהערות בסגנון הזה - אין הביישן למד ואין הקפדן מלמד. אפשר גם להעביר ביקורת אבל נא לשמור על רמתו של הדיון.
פורסם 2016 באוגוסט 249 שנים מחבר לאחר שבוע שקט הבעיה חזרה... בדקתי והסימון שאמרתם לי להוריד אכן לא מסומן תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.