עבור לתוכן

זקוק לעזרה בפתרון תקלה במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, 

התקלה שאני חווה מתרחששת אצלי כבר מעל לשנתיים ואני כבר נורא מתוסכל מהבעיה.

יש ברשתי מחשב גיימינג ברמה בינונית:

1)i5-4690 -1150

2)לוח אם gigabyte H97 Gaming 3

3)8 גיגה RAM

4ׂ)SSD 400G Toshiba 

5) HDD -  2T WD Blue X2

6)Corsair's Obsidian Series 350D - מארז  

7)אני לא זוכר את הדגם של הספק שלי אבל אני זוכר שהוא באזור ה-600W.

8)מערכות ההפעלה שאיתם חוויתי את התקלה הם windows 7/8/8.1/10  כולם בגסאת 64B כמובן

9)כרטיס מסך GTX 660 2G DDR 5

התקלה המדוברת מתרחשת רק כשאני משחק את המשחק world of Warcraft

והרי התקלה:

"Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver stopped responding and has successfully recovered"

לאחר כ-5-20 דקות של משחק אני מקבל את השגיאה הזו שגורמת למשחק לקרוס, זה לא משנה מה אני עושה במשחק, אני יכול להיות בלב העיר המרכזית או באיזורים נידחים לגמרי, אני יכול להיות באמצע רייד או לעמוד באיזה פינה, השגיאה הזו פתאום עולה והמשחק קורס.

פעולות שעשית עד כה על מנת לפתור את התקלה:

1)שינוי הגדרות צריכת חשמל  תחת PCI EXPRESS   שלא יבוצעו פעולות של חסכון בחשמל.

2)שינוי ערך ברגיסטרי -  HKEYLOCALMACHINE > SYSTEM > Currentcontrolset > control > graphicsdrivers. Right click ''graphicsdrivers'',   והגדלת ההשתהות ל - 10 או ל-A על מנת לספק יותר מרווח זמן לכטיס הגראפי לפני שמערכת ההפעלה מקריסה אותו כי הוא לא מגיב.

3)מערכת הפעלה מעודכנת לחלוטין.

4)דרייבר לכרטיס מסך:

-הדרייבר העדכני ביותר

-הדרייבר שמערכת ההפעלה מעדכנת בצורה אוטומטית (כמובן לאחר הסרה יסודית של הדרייבר הקודם דרך מצב בטוח)

-הדרייבר המומלץ למי שחווה את התקלה הזו 330.10

5)החלפת זיכרון 

6)החלפתה בין הסלוטים של הזיכרון ובדיקת זיכרון בביאוס שמוגדר על רמת חשמל תקינה וקצב סיבובי שעון נכונים

7)החלפת לוח אמ ל-H97-GAMING 3 

8)בדיקת זיכרון בעזרת תוכנה -  יצא תקין

9)בשלב זה שדרגתי לכונן ה-SSD שלי

10)בדיקת שגיעות במעבד בעזרת הכלי של intel - יצא תקין.

11)check disk - יצא תקין

12)ביטול כל האדונים במשחק - לא עזר + הורדת רמת ביצועים למינימום - גם לא עזר. 

13)התקנה נקייה לגמרי של המשחק - עדיין התקלה קוראת

14)עברנו דירה במהלך התקופה הזו אז גם הבית הוחלף :-)

15)אתמול בצעתי פעולה שבלבלה אותי, יש לי שני מחשבים בבית, המחשב המדובר והמחשב הישן שלי בעל חומרה ישנה cure 2 duel  ארבע גיגה ram שתי טרה של HDD מערכת windows 10 64b, חיברתי למחשב מספר 2 את הכרטיס מסך שלי וכששיחקתי לא היו שום בעיות.

מצד שני כשחזרתי לשחק במחשב הראשון והחזק שלי ללא הכרטיס מסך אז גם כאן התקלה לא חזרה, מה שכן בשני המחשבים ה-FPS נורא נמוך מכיוון שבמחשב 1 אין כרטיס מסך (שיחקתי על הכרטיס המובנה) ובמחשב השני יש מעבד חלש.

האם יכול היות שיש בעיה בסנכרון בין המעבד שלי לכרטיס מסך??

בימים הקרובים אני לוקח מחבר כרטיס מסך dual-x r9 280x על מנת להריץ אותו על המחשב החזק ולבדוק מה קורה.

אם מישהו יוכל לתת לי כיוון אני ממש הודה לו/ה.

נערך על-ידי shaharazu

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים