עבור לתוכן

ווינדוס 10 ודרייבר למדפסת HP

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי מדפסת משנת 2008 Office jet J4580

עבדה נהדר תחת וינדוס 7. החלטתי לשדרג לווינדוס 10. מערכת הפעלה מצויינת אגב.

אבל, המדפסת לא עובדת, המחשב טוען שאין דרייבר מותקן וגם לא מוצא אותו בעצמו.

כאשר אני מוריד ומנסה להתקין דרייבר מאתר HP תהליך ההתקנה נתקע בשלב של "בודק את מערכת" ולא ממשיך (שעות)

הסרתי כל זכר לתוכנות HP וניסיתי שוב ושוב. כלום, נתקע תמיד באותו השלב.

מישהו יכול לעזור?

תודה

דורון

התקנת דרייבר של מדפסת.JPG

פורסם

תראה את התשובה הזאת מהפורום של HP

http://h30434.www3.hp.com/t5/Inkjet-Printing/Officejet-J4580-and-Windows-10/td-p/5206839

אולי זה יעזור , יש שם גם לינק למדריך התקנה של HP שלאחר שידרוג. יש שם בעיות אחרות אבל תעבור על זה אולי משהו שם יקפוץ לך.

עשית שדרוג או התקנה נקיה? אם זה שדרוג אולי יש התנגשות עם ה DRIVER הישן. יכול להיות שזה גם משהו טיפשי כמו שצריך לעשות RESTART אחרי שעושים UNINSTALL לתוכנה הישנה או שהמדפסת צריכה להיות כבויה בזמן ההתקנה (אולי כשאתה מדליק אותה הוא מתקין שוב אוטומטית את ה DRIVER הישן ברקע בלי שאתה יודע)

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר

טוב,

זה היה אחד הקשים...

תודה לומפי, הכיוון והקישור שנתת לי לפחות היה משהו להתחיל איתו.

לאחר נסיונות וכשלונות רבים, לא השתמשתי ב Wizard ההתקנה של HP

אלא הורדתי את הקובץ לספריה נפרדת ולאחר הפעם השניה ואיתחול מחשב ההתקנה הצליחה.

חסכת לי 800 ש"ח של מדפסת חדשה אלא שבעצם לאחר 8 שנים עם אותה המדפסת קיוויתי שאמצא תירוץ לקנית מדפסת חדשה...

דורון

פורסם

יופי , שמח שזה הסתדר לך

פורסם

אני רק אעיר שהדרייברים של HP (המנופחים מאוד) ממש מעצבנים - אישית אני מעדיף דרייבר קטן - כזה שאפשר להתקין ידנית ולגמור סיפור. 
ל-HP יש חבילת התקנה של עשרות (אם לא מאות) מגהבייט מנופח ולא יעיל. גם בימינו של אינטרנט מהיר אני לא מבין למה דרייברים למדפסת צריכים לשקול מעל 10 מגהבייט. וגם לגבי חבילות (סריקה\פקס וכיוב') לא מובן לי למה זה צריך להיות מנופח כל כך.

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים