פורסם 2016 ביולי 99 שנים היי, אני כבר דיי אובד עצות. אני חושב שהתחרפן הכרטיס מסך (7870XT). כבר תקופה שאני מקבל ארטאפקטים בזמן שימוש במחשב (לא בזמן משחק!). אתמול קיבלתי שוב אחד ומאז הווינדוס מסרב לעלות. פשוט מקבל bsod עם השגיאה theard stuck in device driver מה שניסיתי לעשות: ניתקתי את הכרטיס העלתי את הווינדוס עם onboard gpu וניסיתי למחוק את הדרייברים של amd ולנסות להעלות את הווינדוס בלי הדרייברים כאשר הכרטיס מחובר, לאחר שמחקתי את הדרייברים חיברתי את הכרטיס חזרה, המחשב עולה, הווינדוס מזהה את הכרטיס אבל כאשר אני מתקין את הדרייברים חזרה אני מקבל bsod עם אותה השגיאה.. ניסיתי לעדכן את הביוס.. לא עזר תודה!
פורסם 2016 ביולי 99 שנים מחבר עדכון: נראה כאילו שהכרטיס נדפק לגמרי. ניסיתי כרטיס אחר מאותה סדרה על אותה מערכת (7850) אותם דרייברים בדיוק והכל עובד כרגיל.
פורסם 2016 ביולי 109 שנים אני היתה לי אותה בעיה לקחתי את הכרטיס למעבדה של טלויזיות החליפו לי קבל ומישחה טרמית חדשה מאז הכרטיס עובד כבר שנתיים amd 7870 xt
פורסם 2016 ביולי 109 שנים לא אבל הראו לי אתה הכבל שבטור השמאלי בצבע כסף קטן מעבר לזה אין לי מושג באלקטרוניקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.