עבור לתוכן

PayPal מסבנים אותי או שבאמת יש תקלה עולמית?

Featured Replies

פורסם

כבר יותר משבועיים שאני לא מצליח להשתמש בפייפאל כדי לשלם בשום מקום, ובשביל בנאדם כמוני שקונה בממוצע בחודש כמה עשרות מוצרים מחו"ל זה ממש ממש מעצבן. ניסיתי להשתמש בחשבון של אימי כמעקף, זה עבד בפעם הראשונה אבל מאז לא. מה שקורה, למי שמתעניין, זה שבדף התשלום מופיעה אזהרה בראש העמוד:

"You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source."

או אם בוחרים בעברית:

"לא תוכל להשתמש בכרטיס אשראי זה עבור עסקה זו. השתמש במקור כספי אחר."

ואפשר עדיין ללחוץ על כפתור ה"שלם" אך התשלום לא עובר ואני מוחזר אל אתר הקניות עם שגיאה. במקרה של איביי השגיאה היא: "Unfortunately, your payment was declined"

כבר שלוש פעמים התקשרתי לפייפאל ישראל ובכולן קיבלתי אותה תשובה, מרגיעים אותי שזאת לא בעיה אצלי אלא שזאת תקלה ידועה אצלם והם עובדים לתקן אותה.

מה שמוזר לי זה שבחיפוש בגוגל, בעברית או אנגלית אני לא מוצא תוצאות שיראו שזה משהו אמיתי שקורה לעוד אנשים.

יש כאן עוד מישהו שנתקל בתופעה הזאת? ממש אשמח לעזרה, הרבה קניות מצטברות...

פורסם

קרה לי בעבר, אבל הסתדר אחרי 24 שעות .. תנסה להחליף לאשראי אחר ואז חזרה.. לי זה עבד

בנוגע לכרגע, אין לי שום בעיה לשלם דרך פייפאל

פורסם
  • מחבר

אין לי כרטיס אשראי אחר, אבל התמיכה של פייפאל לא הציעו דבר כזה בכלל, הם כן הציעו כמה דברים אחרים שלא עזרו.

יש לי הרגשה שהם חוקרים את החשבון שלי ולא רוצים לגלות לי.

פורסם
  • מחבר

רק רציתי לעדכן: הבעיה נמשכה והיום התקשרתי בפעם הרביעית. דיברתי עם בחור נחמד והסברתי לו את כל הסיפור, התעקשתי שהבעיה היא בכרטיס האשראי ולאחר כמה בדיקות הוא הסיר את הכרטיס והחזיר אותו, המתין איתי על הקו בזמן שעשיתי עסקה והיא סוף סוף עברה.
הסיפור מחזק את מה שהרבה אנשים מציעים: אם נציג שירות לא עוזר לכם, תנתקו ונסו נציג אחר, בסוף תיפלו על אחד טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים