עבור לתוכן

קניית פוקט פיסי

Featured Replies

פורסם

רציתי לקנות פוקט פיסי אבל ראיתי שיש דגמים יש שלושה דגמיםם של מעבדים והם:

1.intel X-Scale

2.MIPS

3.arm/strongARM

רציתי מבחנת תמיכה בישומים(בעיקר משחקים ) איזה דגם עדיף (כלומר שיהיה לו את אחד המעבדים הנ"ל) ואם למישהו יש עצות לדגפ בסביבות ה 1500 כי מצאתי שתים

mio 336

ipaq 1930

שנהים בסביבות 1500 אחד במעבד arm של samsung במהירות של mhz200 ואחד של x-scale במהירות של mhz300

אז מי מיבנהם עדיף ואיזה סוג של מעבד עדיף ומה היחס(כי אני יודע שמעד של mips בכפול מהירות ממעבד arm עובד באותו מהירות כלומר 1:2 לטובת הarm)

תודה מראש

פורסם

אישית אני ממליץ על PALM

מערכת הפעלה הרבה יותר יציבה אבל הכי חשוב יש מאות אלפים של תוכנות בכל סוג שאתה רק יכול לחשוב עליו במכשירים האילו

(אתה יכול לקנות את ה ZIRE71 שכולל נגן MP3 ומצלמה דיג' (שהיא יותר גימיק אבל שיהיה) במחיר הזה...

או אפילו את ה טונגסטיין E אם אתה רוצה מכשיר במראה יותר מנהלי-היי טק.

לגבי המעבדים בשאלה המקורית שלך - זה לא משנה איזה מעבד מבחינת איזה תוכנות עובדות עליו - עד כמה שאני יודע כולן עובדות על כול המעבדים (ככה זה לפחות בפאלם) - החשיבות כמובן היא בכח של המעבד -

אני יודע שהאינטל נחשב טוב - האחרים אני לא ממש מכיר.

פורסם
  • מחבר

יש לי zire 71 והוא ממש לא "חיית מולטימדיה "בנוגע למשחקים קח לדוגמא כמה תמונות מהמשחקים שיש באתר הזה

www.omnigsoft.com

ויש לפוקט פיסי את 70% המשחקים שיש לאנגייג ואותו איכות ואף יותר לדוגמא:טומב רידר טיגר אוודס

ויש לי עכשיו שני שאלות חדשות

מה יותר טוב

ipaq 1940

או

mio 336

ואיך אפשר לחבר את הסלולרי דרך הbluetooth ואז יהיה אינטרנט בפוקט פיסי?

פורסם

על מנת לגלוש בפוקט אתה צריך פלאפון עם BT וגם פוקט עם BT (או IR בשנייהם)

אתה צריך דריברים לטלפון בשביל הפוקט - למרות שרובם כבר מגיעים עם דריבר בסיסי שעובד כמעת תמיד.

אתה מתקשר למוקד שרות לקוחות של החברה שלך (סלקום/אורנג'/פלא'/מירס)

הם עוזרים לך לקנפג את הפוקט - יש כל מניי הגדרות שצריך להכניס שם - וזהו יש לך אינטרנט.

(ברור שמומלץ שבסלולרי יהיה לך GPRS - יותר מהיר ויותר זול לגלוש ככה - אתה גולש לפי כמות מידע ולא לפי זמן חיבור - ובנוסף אתה מחובר כל הזמן...)

לגבי הדגמים - אני אישית לא מכיר אותם..

פורסם

אולי אתה דפוק (ולמי שלא הבין אולי זה השם שלו לא מילת השאלה) למה לעזאזל אתה צריך את זה אתה עובד קשה בשביל הכסף שיש לך שמור אותו חבל סתם לבזבז שמור אותו ובוא איתי בקייץ לדוד שלך הזה במיאמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים