פורסם 2016 ביוני 229 שנים שלום לכולם. אני צריך בבקשה עזרה יש לי מחשב דיי חזק inter i7 4790 3.6GHz עם 16gb זיכרון יש לי 2 כונני דיסק קשיח: ssd שעליו מותכן הדפדפן והנגן. ואחד רגיל שעליו יש סרטים ושירים וכו' ואני עדין מרגיש שהוא בקושי זז. מה יכול להיות הבעיה?! משהו בהגדרות?
פורסם 2016 ביוני 229 שנים לך להגדרות POWER בווינדוס ותגדיר שם תוכנית מקסימום ביצועים וכן תגדיר שם שלא יכבה את ההרדיסק אף פעם . תוריד CPU-Z ותביא צילום מסך ממעבד וזכרון תוריד CORETEMP ותגיד לנו כמה טמפרטורה במנוחה ובמאמץ . תוריד AS-SSD ותעשה בדיקה לכונן פלאש ותביא צילום מסך . נערך 2016 ביוני 229 שנים על-ידי Yehudaa
פורסם 2016 ביוני 229 שנים יש לך איזה תוכנה ברקע שמשחקת עם המתחים, המהירות של המעבד אצלך לא נראית לי הגיונית. דבר שני תעיף את uTorrent תשתמש בtixati במקום. דבר שלישי תפתח task Manager תעמוד על Performance ותביא סקרין שוט נתקדם משם.
פורסם 2016 ביוני 239 שנים בתמונה לא נראה שום מאמץ לא למעבד ולא לכונן קשיח , זכרון לא בתפוסה גבוהה . נכנסת להגדרות POWER בווינדוס והגדרת תוכנית מקסימום ביצועים ? וכן תוודא שמה שלא יכבה את ההרדיסק אף פעם , אחרת יהיה לעיתים דיליי בתגובה . עוד משהו בתמונה ששמת רואים שהמעבד בתדר עבודה 2.2GHZ , תאמץ את המחשב ותראה אם התדר עולה ל3.6-4.0GHZ נערך 2016 ביוני 239 שנים על-ידי Yehudaa
פורסם 2016 ביוני 239 שנים תגיד, התקנת Samsung Magician? עשית אופטמיזציה ל-SSD? נערך 2016 ביוני 239 שנים על-ידי DimRah
פורסם 2016 ביוני 239 שנים תגדיר בבקשה - לא זז, לא זז כשאתה גולש ? לא זז כשאתה פותח תיקיות מסוימות ? תנסה להגיע לתיקייה מסוימת ותראה אם זה מתבצע מהר , אם כן הבעיה היא בגלישה שלך.
פורסם 2016 ביוני 249 שנים @DykL57 1. מועבר לפורום תמיכה טכנית למחשבים. 2. היות ולא נראה שיש בעיה והיות והבעיה נפתרה מעצמה יכול להיות שהגורם לכך היה תוכנה כלשהי שעבדה ברקע והשתמשה במשאבי המערכת. יכול להיות שמדובר בעידכון אוטומטי של מערכת ההפעלה אבל יכול להיות גם שמדובר בתוכנה זדונית כלשהי. אני הייתי ממליץ להריץ סריקה עם תוכנה אנטי וירוס ועם תוכנה נגד תוכנות זדוניות בכדי לוודא זאת.
פורסם 2016 ביוני 259 שנים מחבר עשיתי את כל הדברים שאמרתם לי, ונראה שהוא עובד הרבה יותר מהר... אם משהו ישתנה. אני אעשה שוב פעם את אותם הדברים בהגדרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.