עבור לתוכן

המלצה על שירות BoxIt

Featured Replies

פורסם

לפני שאכתוב משהו ארצה קודם להצהיר שאין לי שום קשר עסקי עם החברה הנ"ל, אני לא מכיר אף אדם בחברה והקשר היחידי עם החברה הוא קשר לקוח-עסק.

אני יוצא מנקודת הנחה שיש בHWzone הרבה צרכנים שמזמינים חבילות מחו"ל וכל פעם חוזרים בתשובה ומתפללים שדואר ישראל לשם שינוי יעשה את העבודה שלו, ויעביר אלינו את המשלוחים שלנו.

בשנה האחרונה, שאפילו לא הסתיימה, דואר ישראל איבדו לי שלוש חבילות וכל פעם מצאתי את עצמי רב גם עם הדואר וגם עם השולח בנוגע למציאת החבילה ובניסיון להבין האם לקחת החזר או לא.

בסוף נמאס לי והחלטתי להשתמש בשירות BoxIt שהרעיון הוא פשוט, אתם שולחים לכתובת שלהם (במקום שלכם) ותוך 24 שעות, מהרגע שהחבילה הגיעה אליהם, החבילה תחכה לכם בלוקר שאתם תבחרו ותוכלו ללכת לאסוף את החבילה.

בסך הכל השירות עולה 18 ש"ח, ואם אתם רוצים לאכסן את החבילה ליותר מ24שעות בלוקר, אז זה פשוט יעלה לכם בתעריף שרשום באתר.

השירות עובד כמו קסם, החבילה אתמול הגיעה ארצה וכבר הבוקר קיבלתי הודעה שהחבילה מחכה לי בלוקר ועכשיו היא בידיים שלי. 

חשוב לי לציין שהייתה לי היום תקלה טכנית קלה, יצרתי קשר עם החברה ותוך פחות מדקה השירות שלהם סידר לי את הבעיה.

בסך הכל זה שירות פרטי שמחליף עבורי את השירות הנוראי של דואר ישראל,

אם אתם כמוני ויש לכם אינסוף בעיות עם דואר ישראל - אני ממש ממליץ לכם לנסות את השירות הזה.

אגב, עוד דבר אחרון. 

מכיוון שמדובר בלוקרים אז מדובר בגודל מוגבל יחסית, אז לפני שתזמינו - באתר שלהם רשום המידות של הלוקר אז תעיינו בזה.

הלוקרים הם יחסית רחבים ואפשר לדחוף לתוכם כמה חלקי מחשב בקלות, אבל לא מארז למשל.

פורסם

מכיר אותם ממשלוחים פנים ארציים. היתה תקופה בה לא היו מזהירים בכלל. בכל אופן, זה 18 ש״ח לחבילה או כמנוי?

פורסם

אאוץ'. לא משתלם בכלל לשימוש של שטויות שמזמינים באיביי.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

יקר מדיי.

פורסם

זה לא יקר מידי, תלוי למה. בשביל שטויות באיביי זה אכן יקר מידי חחח

אבל אם זה משהו בשווי 300 שקל אז זה שווה את ה18 שקל. כי משלוח פרימיום (חברות כמו UPS) יעלה הון תועפות לעומת משלוח רגיל.

פורסם

זה לא משלוח. 

זה מגיע לתוך לוקר בתחנת דלק ולמעשה חוסך לך את התור בסניף הדואר השכונתי. 

[ואולי גם את הזמן שלוקח עד הנפקת הפתק האדום].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים