פורסם 2016 ביוני 139 שנים הרכבתי מחשב חדש. הכל מחובר תקין. כאשר מדליק, באמצעות כבל DVI (אין כניסת VGA), המסך מרצד. פסים אדומים לרחובו, ואיבוד אות אחת לכמה שניות. ווינדוס עוד לא הותקן. החיבורים נראים תקינים. החלפתי כבל והעניין נשאר. האם מדובר בתקלה ברמת הלוח? או שכדאי להתקין ווינודס ולנסות לפתור את הבעיה אח"כ? תודה!
פורסם 2016 ביוני 139 שנים אז לא הבנתי הבעיה ממשיכה? יש לך כרטיס מסך או שזה מובנה? צריך להיות עוד חיבור HD או DP תנסה מהם.
פורסם 2016 ביוני 199 שנים מחבר הבעיה קיימת. מובנה. יציאת HDMI אם אני זוכר נכון לא מקבלת עדיפות בעת הרצה ראשונית, כך שאפשר רק דרך DVI. כנראה הלוח אם נדפק ):
פורסם 2016 ביוני 199 שנים התופעה הזאת בד"כ מהכרטיס הגרפי. אם בדקת את המסך והכבל במחשב אחר והם תקינים אז כנראה הכרטיס הגרפי. אין שום קשר תתחבר לHDMI אם יש לך אגב ותנסה משם אולי היציאה על הלוח ספציפית נדפקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.