פורסם 2004 באפריל 1221 שנים שלום!לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי.אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה.איך עושים את זה?בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ?אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים למה אתה עושה דאבל פוסט?!?!?היית פשוט יכול להגיב לי בנושא הקודם שלך, תקרא את חוקי הפורום!
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר אתה מעצבן!!מה עשיתי? קודם אתה אומר לי שאני מפרסם במקום הלא נכון, אז אני עובר מקום בשקט, אבל אז גם זה לא טוב???WTF???
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים קודם כל - זה לא הייתי אני שאמר לך שזה לא שייך לפורום למרות שזה באמת לא היה שייך...ואם היית קורא את חוקי הפורום היית מבין שעשית משהו לא טוב , היית פשוט צריך לחכות שאחד המנהלים היהמעביר את זה...
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים באמת כדאי שתקרא את החוקים לפני שאתה שולח הודעותאמרתי שמההתחלה לא היית צריך להדפיס את ההודעה שםתשלח הודעה למנהל הפורום, נדמה לי שזה אמירם אחראי על תמיכה טכנית ותכתוב לו להעביר את התארד לפהאפילו שאני מאמין שהוא יעשה את זה לבד ברגע שיכנס..
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים boogala, אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורומים תחת התפריט "פורומים -> תקנון" ואת חוקי הפורומים הספציפיים שאתה כותב בהם בהודעות שיש בראש כל פורום. כמו- כן, תיאור הפורומים בעמוד הראשי יכול לעזור לך להחליט לאיזה פורום מתאימה ההודעה שלך ולהמנע מאי נעימות.מאחר ואין צורך בשני דיונים זהים, הת'רד הזה ננעל והמשך הדיון יתקיים בת'רד השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.