פורסם 2004 באפריל 1221 שנים שלום!לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי.אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה.איך עושים את זה?בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ?אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים לא רשמת איזה מערכת הפעלה יש לך...אני מאמין שזאת אקס פי , ואם זה כך אז אתה פשוט לוחץ על מאפייני התיקייה שאתה רוצה לשנות את הסמל שלה ,נכנס לחוצץ של התאמה אישית , שינוי סמל וזה הכל.ד.א זה יציג את כל הסמלים מקובץ ה-Shel32.dll...
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים פורום "תמיכה טכנית - פורום בנושא פתרון בעיות ותקלות חומרה בלבד"פורום "Windows - פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה"בוא ננחש לאן שייכת ההודעה שלך!
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים לא רשמת איזה מערכת הפעלה יש לך...אני מאמין שזאת אקס פי , ואם זה כך אז אתה פשוט לוחץ על מאפייני התיקייה שאתה רוצה לשנות את הסמל שלה ,נכנס לחוצץ של התאמה אישית , שינוי סמל וזה הכל.ד.א זה יציג את כל הסמלים מקובץ ה-Shel32.dll...אתה בסדר?"לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98"
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מה זאת אומרת "אתה בסדר" ?? דבר יפה.. הוא רק מנסה לעזור לך! למרות הכל אתה בקשת עזרה.. לא ככה? :
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים §Ecalip - אני די בטוח שהוא דיבר ל-The Dark Lord....ומי שביקש עזרה זה boogala.....-------ד"א, rule_the_pc, זה כנראה משהו שהוא הוסיף בעריכה אח"כ (אחרי ההודעה של Vatos).... אין צורך להתעצבן...
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר תודה רבה על זה שאתם רבים עלי, זה עושה לאגו שלי טוב מאוד אבל אני אדם עסוק ואני לא נהנה לבוא הנה רק כדי לשמוע את הוויכוחים של האנשים החסרי חשיבות כמותכם!!!! (סתם, אני מגעיל אני יודע, ובגלל זה אין לי חברים... ) אז למי שאין תשובה לשאלה שלי ש ל א י כ ת ו ב ת ג ו ב ה !!!!!!!!!!!! אגב, אני שיניתי את ההודעה אחרי שהמישהו הזה כתב לי שלא כתבתי את הווינדוס שלי... הא לך! משמו PC!!! בתודה מראש הוד רממותו הנעלה
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים boogala, הדיון באמת נגרר קצת לויכוח טיפשי, אבל אף אחד לא חייב לך שום דבר.עם הגישה הזאת לא תגיע רחוק, בטח לא בפורום שלנו.עוד הודעה בסגנון ואני אאלץ לנעול את הדיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.