פורסם 2016 ביוני 99 שנים שלום, מבקש עזרה ממומחי הפורום ידידה שלי פנה אליי לעזרה לאחר המחשב שלה שודרג באופן אוטומטי ככל הנראה מ win7 ל win10 מדובר על לפטופ dell latitude 3440 לוקח זמן רב למחשב להגיע למסך הלוגין, לאחר שמכניסים את הסיסמא מגיעים למסך שחור עם עכבר אין אפשרות לעלות שום חלון, ניסיתי את כל האופציות של Ctrl ומקש חלונות לא עזר שום דבר לאחר בדיקה באינטרנט המליצו על הסרת הדרייבר של הכרטיס מסך, דרך safemode ולעדכן כאשר אני מעלה את המחשב במצב בטוח באופציה עם רשת אני מגיע לאותו מצב, מסך שחור אם אני מעלה את המחשב במצב בטוח עם אופציה של CMD , אני מקבל מסך שחור אך ה CMD פתוח והצלחתי להגיע ל device manager והסרתי את הכרטיס רשת אך לצערי זה לא עזר מה עוד אפשר לעשות ?
פורסם 2016 ביוני 99 שנים מחבר הצלחתי לפתור את הבעיה רושם את הפתרון אם מישהו יתקבל בבעיה הזאת בעתיד. כאשר נמצאים במסך ה Welcome לוחצים על מקש ה shift ועל הכפתור התחתון מצד שמאל של הכיבוי לוחצים על אתחול וממשיכים ללחוץ על ה shift לאחר מכן בוחרים באפשרויות נוספות לבחור ב שחזור גירסה build קודמת המחשב נשאר במצב של אתחול המערכת אחרי כמה דקות, אני ממליץ להשאיר את המחשב במצב הזה לפחות 10 דקות לאחר מכן לבצע ריסטרט חשמלי או כיבוי, המחשב עלה מחדש עם הודעה של שיחזור המערכת לאחר זמן המתנה של 10 דקות רבע שעה המחשב חזר לווינדוס 7 באינטרנט מומלץ לעדכן את כרטיס הרשת על מנת לא לחוות את המצב הזה שוב כאשר המחשב ישודרג לווינדוס 8 בעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.