עבור לתוכן

שאלה לגבי WINDOWSים וביצועים

Featured Replies

פורסם

כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX.

תודה מראש למי שיעזור!

פורסם

אם אתה הולך על יציבות, 2000 זו המערכת בשבילך (אם אין את האפשרות של XP). יכול להיות שמ-98 תוכל לסחוט קצת יותר ביצועים במשחקים, אבל 2000 תהיה לך בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

תודה, עכשיו מה שאני שואל זה האם הביצועים ב-2000 יהיו פחותים מ-XP?

פורסם

לדעתי בכלל לא, הביצועים שלך אפילו אולי יעלו קצת. משחקים של היום יודעים לעבוד יפה מאוד עם 2000.

פורסם

אפ אתה מוכן לשים הרבה כסף על כרטיס מסך או הארד דיסק למה שלא תשלם על מערכת הפעלה? תתיחס אליה כמו אל רכיב חומרה הרי לא תוכל לתפעל מחשב בלי מערכת הפעלה.זה שזה יותר נגיש להורדה לא אומר שכך זה צריך להיות.וגם בקשר לחוקיות של מערכות הפעלה ממקום העבודה יש אם זה בעיה מפני שתוכל לקחת מערכת הפעלה ממקום העבודה ,האירגון צריך שיהיה לו רישיון מיוחד לזה והיום כבר לא מוכרים רישיונות של 2000 ו 98 בתוכניות רישוי אילו שנקראים Enterprise.

בשביל לקבל משהו טוב צריך לשלם אין ארוחות חינם.

פורסם
  • מחבר

אפ אתה מוכן לשים הרבה כסף על כרטיס מסך או הארד דיסק למה שלא תשלם על מערכת הפעלה? תתיחס אליה כמו אל רכיב חומרה הרי לא תוכל לתפעל מחשב בלי מערכת הפעלה.זה שזה יותר נגיש להורדה לא אומר שכך זה צריך להיות.וגם בקשר לחוקיות של מערכות הפעלה ממקום העבודה יש אם זה בעיה מפני שתוכל לקחת מערכת הפעלה ממקום העבודה ,האירגון צריך שיהיה לו רישיון מיוחד לזה והיום כבר לא מוכרים רישיונות של 2000 ו 98 בתוכניות רישוי אילו שנקראים Enterprise.

בשביל לקבל משהו טוב צריך לשלם אין ארוחות חינם.

לא נכון הם כבר קנו את הרישיון ממזמן וחוצמזה אני מוכן לשלם 200-300 על מערכת הפעלה.

אבל תחשוב: 800 שקל!!!!! על מה?? על כל השטויות האלה והGUI המתקדם מה אני צריך את זה??

אתה אומר זה כמו כל חומרה, אבל אתה לא היית מבזבז כל כך הרבה כסף על חומרה שלא נותנת ביצועים נכון?

לא היית מבזבז 1000 שקל יותר על רדאון 9800 PRO 256MB נכון?

אם למשל הייתי יכול לקנות וינדוס 2000 ב-300 שקל, ויש לזה אותם ביצועים(אפילו קצת יותר מפני שהיא אוכלת פחות זיכרון), וזה מפעיל יופי את כל המשחקים, ואני יכול לעבוד בWORD וEXCEL כמו שצריך ולגלוש באינטרנט, רק מה, הממשק הגרפי "קצת" פחות יפה ויש קצת פחות פיצ'רים. אז תן לי סיבה אחת לתת 800 שקל לפושעים נצלנים כמו מייקרוסופט בשביל ווינדוס XP?

פורסם

2000 SP4 תתן לך את הביצועים הכי טובים.

98 לא אמינה בגרוש וXP תוספת קצת יותר מידי משאבים (שחלקם יפתרו עם הSP2 וחלקם אפשר לפתור עכשיו ע"י כמה שינויים קלים)

פורסם

אם אתה לוקח דיסק מקורי של 2000 והוא כבר מותקן על המחשב בעבודה זה נקרא עותק פיראטי בדיוק באותה מידה שאתה תוריד XP מהאינטרנט.

פורסם

אם אתה לוקח דיסק מקורי של 2000 והוא כבר מותקן על המחשב בעבודה זה נקרא עותק פיראטי בדיוק באותה מידה שאתה תוריד XP מהאינטרנט.

אם יש לך בעבודה Site license למוצר מסוים של מיקרוסופט, יש לעובדים רשיון גם להתקין אותו בבית למטרת שימוש פרטי. אני חושב שזה עובד ככה גם אם זה לא site license, אבל לא בטוח ב-100%. שמעתי את זה מפי בכיר במיקרוסופט ישראל (לא זוכר את השם, אני יכול לבדוק...)

והסיבהשהם לא רצים ומפרסמים את זה די ברורה.

פורסם

ההסכמים למקומות עבודה כמו שאמרתי עוד מקודם הם כחלק מהסכמי Enterprise ואין הרבה מקומות עבודה שבנוסף להסכם הוסיפו גם

אפשרות רישוי לעובדים,אחד המקומות הפופולאריים שאפשר לעשות זאת זה בהסכמי campus agreement שאז הסגל יכול להשתמש ברישיונות בביתם הפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים