פורסם 2016 במאי 209 שנים שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי מתקשה לנגן מדיה מכל סוג. בהתחלה, זה התבטא בכך שהVLC פשוט נתקע, אז הייתי סוגר את התהליך שלו - נכנס מחדש והיה חוזר לעובד. לפני כמה ימים הבעיה החמירה, וכשניסיתי לגלוש באינטרנט (כל דפדפן) , הכרום כל הזמן רשם לי שפהפלאגין Shockwave הפסיק לעבוד. לאחר חפירות רבות הגעתי לפתרון כלשהו באינטרנט, לא מוצא אותו כרגע אבל אני זוכר שהרצתי פקודות כמו "sfc /scannow" וכשזו אמרה לי שנמצאו בעיות משהו עם "/dism" (מקווה שהבנתם). אחרי זה כל הבעיות נפתרו, בערך ליום. עכשיו הבעיה של הVLC חזרה, ואני פונה לעזרתכם. תודה רבה ושבת שלום! מעבד: Q9550 כ. מסך: MSI Radeon R7 370 2GB זיכרון: 6GB
פורסם 2016 במאי 209 שנים אם ההרדיסק שלך מפוצץ זה יכול להאט את הגלישה באינטרנט ואוליי גם צפייה בווידואים לוקלית...
פורסם 2016 במאי 209 שנים מחבר תודה על התגובות. כמו שאמרתי, הבעיה מתחילה עם הוי אל סי אבל ביום שנדפק לי גם הכרום, גם הmpc לא עבד וגם לא המדיה פלייר הרגיל. וההארד סיק שלי לא מפוצץ.
פורסם 2016 במאי 219 שנים מה השגיאה שהופיעה לגבי dism? ניסית לגגל? אולי היא קשורה לבעיה. כמו כן, תתקין מחדש דרייבר של כרטיס מסך
פורסם 2016 במאי 239 שנים מחבר לצערי הבעיה חזרה ואני לא מצליח למצוא את הפתרון שעזר לי בפעם הקודמת. ידוע לכם משהו על זה? לגבי הדרייבר של הכרטיס מסך - ניסיתי להתקין מחדש, ולא עזר, אבל אנסה שוב. נערך 2016 במאי 239 שנים על-ידי cena00
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.