פורסם 2016 במאי 189 שנים לפני כמה ימים מחקתי בטעות דרייבר רשת ואני לא מצליח להתקין אותו שוב וכרגע אני בלי אינטרנט (local area connection) . השם של הדרייבר הוא realtek ethernet nic driver במחשב רשום שזה בקר ethernet בבקשה עזרה במציאת הדריבר ! יש לציין שמדובר בווינדוס xp נערך 2016 במאי 189 שנים על-ידי razaliho לציין עוד מידע
פורסם 2016 במאי 189 שנים תבדוק את דגם הלוח-אם שלך. תוריד דרייברים מהאתר הרישמי ל-XP. תעביר את הדרייברים למחשב עם USB תתקין.
פורסם 2016 במאי 189 שנים מחבר ציטוט של proevo4ever תבדוק את דגם הלוח-אם שלך. תוריד דרייברים מהאתר הרישמי ל-XP. תעביר את הדרייברים למחשב עם USB תתקין. איך אני בודק את דגם הלוח אם שלי ובקשר לדריברים הורדתי וזה מראה לי שלא ניתן להתחבר לרשת מםני שהכבל רשת מנותק אך אין איתו בכלל בעיה הוא מחובר ..
פורסם 2016 במאי 189 שנים או תוכנת CPU-Z או שתריץ פקודה ב-CMD: wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber מקווה שהיא תומכת ב-Windows XP. אם כן, יופיע לך היצרן והדגם. פשוט תריץ חיפוש של דרייברים ותוריד.
פורסם 2016 במאי 189 שנים מחבר ציטוט של proevo4ever ציטוט של proevo4ever או תוכנת CPU-Z או שתריץ פקודה ב-CMD: wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber מקווה שהיא תומכת ב-Windows XP. אם כן, יופיע לך היצרן והדגם. פשוט תריץ חיפוש של דרייברים ותוריד. הסתדר תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.