עבור לתוכן

מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח בעזרתכם המלומדת בבעיה שקיימת לי מאז שקניתי את המחשב (בערך חודש).

לאחר שחיברתי אותו הכל רץ מצוין, אבל ברגע שעזבתי את המחשב, ולאחר מכן חזרתי, המחשב שהיה במצב ספק שינה ספק רק מסך מנותק(היה רעש שהמחשב פעיל, אולי רק המאווררים של המארז), לא הגיב לשום דבר. לא נגיעה על העכבר מקלדת כיבוי והדלקת המסך. לאחר שעשיתי ריסטרט כפוי, המחשב נהיה איטי משמעותית, לקח לו מלא זמן לפתוח את היוזר של הווינדוז ולהעלות הכל(יש לציין שלפני הבעיה המחשב רץ במהירות מטורפת!), ברגע שנפתח הכל הגיב לאט וכל תוכנה נתקעה שעות במצב של not respond. לאחר ששוב ניסתי לעשות ריסטרט דרך המערכת הפעלה, חזרה אותה בעיה והאיטיות לא עברה. לקחתי את המחשב לבחור שהרכיב לי אותו כדי שאולי יפענח את הבעיה, הוא פתח אותו ונגע בחיבורים של ההארדיסק והבעיה נפתרה לכמרי. בלוג של המערכת הופיעו ארוריים כאלו:
The device, \Device\Harddisk1\DR1, has a bad block. - מספר פעמים.
בדקנו את ההארדיסק עם כמה תוכנות שונות ובדיקות רגילות של הווידוז, אבל כולן הראו שהוא פועל 100 אחוז ותקיןץ
חזרתי הביתה מרוצה, ושוב כעבור זמן מה שלא הייתי מול המחשב, הוא חזר לאותו מצב ואותה בעיה חזרה גם יומיים שלמים שאני מנסה לעיתים להדליק ולכבות את המחשב והוא לא מגיב, החלטתי לעשות את אותו הדבר, פתחתי את המחשב וניתקתי וחיברתי את ההארדיסק ולפתע המחשב חזר לעבוד בצורה מושלמת. נכנסתי לסיסטם לוג ושוב אני רואה את הארור הזה כמה פעמים. כיוון שאני בתקופה קצת לחוצה ואין לי כל כך זמן לקחת את המחשב לחברה שתסתכל, אמרתי שבינתיים אדאג שהוא לא יכנס למצב שינה כדי לא להגיע למקרה הזה, עד שתסתיים התקופה הלחוצה(לימודים וזה). בכל מקרה זה עבד סבבה שבועיים, ועכשיו סופש שלם שלא נגעתי במחשב והוא היה כבוי, באתי להדליק אותה, פשוט לא מגיב - אפילו אין את הרעש הזה שתמיד היה בפתיחה(מין "טיט" כזה - נראה לי מהלוח אם), הפעם לא ריסטרטים, לא כיבוי כפוי, לא ניתוק ההארדיסק והרכבתו, שום דבר לא עוזר, המחשב תקוע במצב של זומבי - יש אורות מהכרטיס מסך, והמאווררים עובדים, אבל אין שום תגובה.
מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה?

מפרט המחשב(הכל חדש):
Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151

Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

Gigabyte GA-H170-D3HP LGA1151, Intel H170

MSI Radeon R7 370 GAMING 4GB GDDR5

Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III

Sandisk Plus SDSSDA-120G-G25 120GB SSD SATA III

Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15

Antec 550W 80+ Bronze Neo Eco II

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים