עבור לתוכן

עזרה בנושא חיבור שני מסכים

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל.  יש לי מעבד i3-4170
4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?

נערך על-ידי itaygoor2000

פורסם

לשם הבדיקה, תתחיל מלנסות לעבוד עם מקלדת אחרת.

תוודא שהתקע של המקלדת מחובר כמו שצריך ולא השתחרר בגלל ההוספה.

תנסה את המקלדת בשקע אחר.

נשמע לי לא סביר קשר להוספת מסך כשרק המקלדת עושה בעיות

פורסם

מועבר לפורום תמיכה טכנית למחשבים.

בנוגע לנושא - אם אתה מחבר 2 מסכים ואתה מציג בכל אחד מהם מסך נפרד, ובמיוחד אם אתה עובד ברזולוציות גבוהות, יכול להיות שהבעיה נובעת מכרטיס מסך חלש מדיי או בעל מעט זיכרון - אחרי הכל צריך גם כח עיבוד גרפי וגם מספיק זיכרון גרפי בכדי לייצר את הפלט שמוצג על המסך. אם נעשה שימוש בליבה הגרפית המובנית במעבד ולא בכרטיס מסך ייעודי הדבר אולי יכול להסביר את הדרישה המוגברת לזיכרון, שכן כרטיס המסך המובנה הזה אינו בעל זיכרון ייעודי אלא הוא עושה שימוש בזיכרון הפיזי של המחשב.

פורסם

הערה קטנה לסדר נא לציין להבא כותרת ברורה ואינפורמטיבית

תודה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה אשתדל לכתוב כותרת ברורה, לגבי החלפת מקלדת לא נראה לי שהמקלדת היא הבעיה מכיוון שהבעיה התחילה כאשר חיברתי את המסך השני, ולגבי כרטיס גרפי איך אני יכול לדעת אם זאת הבעיה? אני די בטוח שבמחשבים אחרים שאני משתמש ב2 מסכים יש כרטיס גרפי פחות טוב

פורסם
ציטוט של itaygoor2000

פעם הבאה אשתדל לכתוב כותרת ברורה

לא צריך לחכות לפעם הבאה - תערוך את ההודעה הראשונה שלך ואז תהיה לך אפשרות לשנות את הכותרת של הדיון.

בקשר למקלדת - נסה מקלדת אחרת במחשב שלך או את המקלדת שלך במחשב אחר רק בכדי לבדוק האם היא הגורם לבעיה.

בקשר לבעיה - רצוי שתפרט באיזה כרטיס מסך אתה משתמש, איך בדיוק אתה מחבר את המסכים ובאיזו רזולוציה אתה עובד.

בנוסף, נסה לנתק את המסך השני ותראה האם זה פותר את הבעיה. אם כן - הבעיה יכולה להיגרם ממה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי אבל גם מדרייבר לא תקין (בהנחה שהבעיה מופיעה רק במערכת ההפעלה). גורם אחר שאני יכול לחשוב עליו, אם כי זה מאד לא סביר, הוא ספק הכח - אם במצב הנוכחי ספק הכח עובד בקצה גבול היכולת שלו (כי הוא בעל הספק קטן מדיי או שהוא כבר ישן) הדרישה למתח נוסף הנובעת מחיבור המסך השני אולי גורמת לכך שהמקלדת לא מקבלת מספיק כח. שוב - זה מאד לא סביר, שכן במצב כזה סביר להניח שהיית חווה בעיות אחרות במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים