עבור לתוכן

בעיית מסך שחור אבל המחשב עדיין עושה רעשים ועובד

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא כזאת: יכול להישתמש במחשב שעות ופתאום יהיה מסך שחור והמחשב עדיין עושה רעשים שהוא עובד אבל מקלדת עכבר לא מגיבים וגם אם אני לוחץ על כיבוי הוא לא מגיב חייב ריסט או ללחוץ ארוך על כיבוי ובכמה ימים האחרונים אני כבר לא יכול להיות במחשב יותר משעה גג מבלי שהוא קורס ככה אבל!!! אבל אם אני משחק הוא לא קורס..........(שיחקתי רוקטליג כמה שעות והכול עבד חלק עם שלט גם)

הבעייה התחילה בווינדוס 10 לדעתי אחרי איזה עידכון שהם דחפו בכוח...ניסיתי  לנתק כרטיס אחד ואז את השני וההפך ועדיין זה קרה ניסיתי להחליף ram ועדיין זה קרה...חשבתי טוב אז בטח הווינדוס דפוק עם הדריברים או משהו אז התקנתי ווינדוס 8.1 עבד ליום אחד ואז שוב התחילו אותם בעיות באותה תדירות של לפחות פעם בחצי שעה הוא קורס... שוב כול עוד אני לא במשחק...

היום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 ואחרי שעות שרבתי איתו הצלחתי להגדיר את הרשת להוריד את הדרייברים של הכול ואז שוב התחילו הבעיות....בדיוק אותו סוג של קריסה.....

וחייב לציין שעם לינוקס לא קרה לי כלום בין לבין ההתקנות של ווינדוס בדקתי עם לינוקס דרך USB והכול עבד מעולה אפילו התקנתי גם ועדיין הוא עובד מעולה

ההבחנות שלי לגבי המאפיינים של הקריסה:

יכול לקרות גם אם אני בmy computer  מנסה לגשת לאיזה תקייה או סתם ככה בזמן שאני עובר בין תיקיות(ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע)

יכול לקרות בזמן גלישה בדרך כלל פתיחת סירטון תגרום לו לקרוס אבל זה לא מחייב וקרה שהוא קרס גם באתרים בלי נגן וידאו וסתם בפורומים..

כשזה קרה בהתחלה עשיתי הסרה מלאה של הדרייברים של AMD והתנקתי מחדש שמתי לב שגם שם לפעמים הוא היה קורס כשאני פותח את ההתקנה אבל לא בזמן ההתקנה...

מה ניסיתי:

להחליף כרטיס מסך וראם

שיניתי מערכת הפעלה כבר 3 פעמים אבל רק בלינוקס הוא לא קורס...

איפוס של הלוח אם דרך הכפתור שלו

מפרט מחשב הוא:

asus sabertooth 990fx rev20

amd fx8350gb ram

240gb ssd sandisk

2 כרטיסי מסך   r9 290 tri-x

ותודה רבה מראש לכול מי שמוכן לעזור :)

פורסם

הנקודות שהעלת מפנות את האצבע המאשימה לדרייברים של כרטיסי המסך.

מחיפוש זריז בגוגל (https://goo.gl/wDaqXQ) מגלים שמדובר בבעיה נפוצה עם הכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר

כן צדקת זה היה בעיה של הכרטיס מסך שמשום מה הדרך היחידה שפתרה את זה, זה פשוט לעשות downclock של 50MHZ במהירות שעון ובמהירות מעבד של הכטיס מסך

בינתים הכול עובד טוב ולא היה לי שום מסך שחור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים