עבור לתוכן

המחשב נתקע שאני מנסה לפתוח אי מייל

Featured Replies

פורסם

היום קרה לי דבר מוזר- הדלקתי את המחשב והוא לא הגיב בשולחן עבודה. עשיתי ריסט וזה הסתדר

אבל אז כשבאתי לקרוא אי מייל, כלומר שכהכנסתי את הסיסמא ורציתי להכנס, הוא נתקע. הוא הראה סימן של חשיבה וחרי זה כלום לא הגיב, יכלתי רק להזיז את העכבר.

זה קרה לי גם פעם אחת (לעומת כל הפעמים שניסיתי להתחבר לאי מייל) כשגלשתי, אחרי איזה חצי שעה של גלישה זה שוב נתקע...

לא יודע מה לעשות.... :-\

ואני צריך לקרוא את האי מייל בדחיפות. יש לי שם משהו חושב.

אולי אם מישהו יודע בינתיים איך אני יכול להכנס לאי מייל שלי (של HOTMAIL.COM) בדרך אחרת שלא תתקע לי את המחשב...??

פורסם

או או, כמה דרכים יש לקרוא אי-מיילים בהוטמייל.קום...

יש כמובן את עמוד ה-web ב- www.hotmail.com

אתה יכול להגדיר חשבון גם ב-Outlook Express ולהוריד את ההודעות לתוכנה. אפשר גם ב-Microsoft Outlook.

אתה יכול גם עם רוב תוכנות האי-מיילים האחרות, אפילו אם הן לא מבית מייקרוסופט.

אפשר דרך דפדפנים למיניהם (כמו MSN Explorer), למרות שזה פחות או יותר אותו דבר כמו עמוד ה-web הרגיל.

לדעתי זה פשוט משהו באי-מייל שתוקע לך את המחשב, ובמקרה כזה, לא משנה איך תפתח את האי-מייל, הוא יתקע.

פורסם
  • מחבר

זה לא האי מייל

המצב החמיר

אם אני פותח דף אינטרנט זה נתקע, עכשיו אני גולש במזל.. מקווה שלא יתקע לי באמצע.

ושאר התוכניות מלבד האינטרנט פועלות, לדוגמא שירים בוינאמפ ממשיכים להתנגן והשעון של הוינדוס ממשיך לפעול, אבל אני לא יכול להחליף תוכניות...

זה משהו מוזר....

למישהו יש רעיון?

פורסם

כל הפסח אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת שגם לי יש ואני רוצה להגיד לך

שבחיים לא נתקלתי בכזה דבר אני אחרי 3 התקנות מחדש בדיקות של אנטי וירוס בכל התוכנות

חיפוש באינטרנט אין לי תשובות אחי הדבר הכי מוזר הוא שאחרי פירמוט והתקנה מחדש הבעיה חוזרת

אנשי הפורום הזה איפה אתם חשבתי שיש פה תותחים מסתבר שלא

פורסם

למה אתה פשוט לא מבקש שישלחו לך את האי מייל מחדש או בכלל לכתובת אחרת ?

פורסם

כל הפסח אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת שגם לי יש ואני רוצה להגיד לך

שבחיים לא נתקלתי בכזה דבר אני אחרי 3 התקנות מחדש בדיקות של אנטי וירוס בכל התוכנות

חיפוש באינטרנט אין לי תשובות אחי הדבר הכי מוזר הוא שאחרי פירמוט והתקנה מחדש הבעיה חוזרת

אם אחרי פירמוט והתקנת הווינדוס מחדש הבעיה חוזרת יכול להיות שזה קשור לחומרה. בדקת אם המחשב לא מתחמם?

אנשי הפורום הזה איפה אתם חשבתי שיש פה תותחים מסתבר שלא

תרגיע.

פורסם

טוב אולי הצלחתי לפתור את הבעיה הןרדתי את ה critical updates מהאתר של microscum

ובנתים הכל בסדר כבר כמה שעות אולי זה היה איזה bug או וירוס והבחור שאומר שיכול להיות שזה בעית חומרה

אז לא נראה לי כי רק הexplorer נתקע לי ולא כל המחשב אז נראה לי שזה קשור יותר לדפדפן מלחומרה

בכל מקרה תודה ןאני ממליץ למי שפתח את ה תרד לעשות כמוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים