פורסם 2016 במאי 39 שנים יש לי לפטופ לנובו YOGA שאותו אני מחבר למסך DELL ULTRA SHARP, מערכת הפעלה ווינדוס 10. במסך יש מגוון יציאות USB ואליו אני מחבר הארדיסק מקלדת ועבר. לאחרונה ההארדיסק שלי לא מזוהה במערכת (אין שום תגובה כאשר מחברים אותו ליציאת הUSB במסך). ההארדיסק עובד בכל יציאה אחרת במחשב וכמו כן התקנים אחרים של USB עובדים באותה יציאה. אני מדגיש שאני יודע בוודאות שההארדיסק יכול לעבוד ככה כי הוא כבר עבד עד לפני שבוע, בנוסף ההארדיסק תקין בוודאות. למישהו יש פיתרון?
פורסם 2016 במאי 59 שנים קרה לי מקרה דומה בוינדוס 7 - להכנס למנהל ההתקנים ולעשות סריקה לזיהוי שינוי חומרה כאשר הארדיסק מחובר ליציאה שלא עובדת סידר לי את הבעיה. לצערי, אני לא יודע איך הדברים עובדים בוינדוס 10(מעולם לא ראיתי שם את המסך הזה), אבל לא יזיק לנסות.
פורסם 2016 במאי 79 שנים אולי המסך לא מספק מספיק זרם דרך יציאות ה- USB. ממליץ לנסות לחבר עם כבל Y שמשתמש בשתי יציאות USB בשביל לספק זרם. לדוגמה:http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-A-Male-to-Micro-USB-3-Y-cable-with-extra-usb-Power-for-2-5-Mobile-HDD-/301475206681?hash=item4631529619:g:OhIAAOSwg3FUq5WL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.