עבור לתוכן

ספק + תשתית הכי זול היום, לא משנה המהירות?

Featured Replies

פורסם

מה העלות הנמוכה ביותר היום לספק + תשתית + כל הציוד אם צרי. בלי קשר למהירות. זקוק לאינטרנט בסיסי למחשב אחד נייח בלבד.

תודה

פורסם

יש 5 מגה ב 55 ש"ח לשנה בבזק.

יש לך גם 15 ב 69 לשנה.

*יש לציין שמהירות ההעלאה במהירויות האלה זוועתית ועמדת על 0.8 מגהביט.

*אני גם לא בטוח אם אתה יכול לקחת מודם בשכירות / ללא תשלום. או שאתה חייב לקחת מודם בחיוב - זיכוי לשנתיים.

לגבי הוט, לפי האתר יש 30 מגה ב 80 שקלים, אך ראיתי פוסט (לא זוכר היכן), שניתן להשיג את המהירות הזו ב 70 ש"ח לאחר מיקוח.

*המצב בהוט קצת יותר טוב בכל הנוגע למהיות ההעלאה, שעומדת על 1.5 מביט לחבילת ה 30 מגה הורדה.

בהוט המודם ניתן ללא עלות.

המחירים האלה לא כוללים ספק, אז קח בחשבון תוספת של עוד 20-30 שקלים תלוי במי תבחר).

[אתה גם יכול ללכת על כל הספקים הקטנים שמציעים תשתית במססגרת "השוק הסיטונאי על תשתית בזק, אבל לדעתי החסכון לא משתלם בהתחשב בסרבול שבהתחברות ו/או פתון תקלה טכנית זו או אחרת].

*אני מסתמך על פוסטים ברחבי האינטרנט ולא על נסיון אישי. יכול להיות שזה אחרת מהרושם שנוצר.

פורסם
  • מחבר

כלומר אם נניח 25 שקלים לספק, אז זה 80 שקלים לחודש = 960 שקלים בשנה למהירות של 5 מגה, או 1140 שקלים למהירות של 15 מגה... מדהים, הרבה יותר מקו טלפון סלולרי היום שכולל 10 ג'יגה גלישה בחודש. 

אני יוצא מנקודת הנחה שכל עוד אתה מחובר אליהם המודם הוא בחינם. 

מהירות ההעלאה לא מטרידה אותי בכלל. 

בשוק הסיטונאי מה שראיתי זה שצריך תשתית של בזק בחלק מהמקרים, ואז לא ברור לי האם משלמים קודם לבזק או לא. דבר שני לא ראיתי פער משמעותי במחירים. מבחינת פתרון תקלה לא באמת מטריד אותי, זה לא שאנחנו במדינה שיש בה תקלות אינטרנט כל שעה.

פורסם
ציטוט של PurpleHeart

מה העלות הנמוכה ביותר היום לספק + תשתית + כל הציוד אם צרי. בלי קשר למהירות. זקוק לאינטרנט בסיסי למחשב אחד נייח בלבד.

תודה

שמע לפי דעתי יש חבילות טובות יותר בהוט מאשר בזק אני למשל משלם 90 שקל כולל ספק ל 100 מגה בהוט כולל ראוטר והכול ואת האמת ניתוק אחד אין לי יוצא לי 70 להוט ו20 להוט נט ספק אני מבין אותך שאתה מחפש משהו מנימאלי אבל לדעתי שווה לבדוק חבילות בהוט במחירים זולים ומעולים לעומת בזק ולקבל כבר 30 מגה בהוט ולהנות :)

פורסם

@PurpleHeart

החישוב הזה רלוונטי לשנה הראשונה (לפחות בבזק. מנסיוני הם קשיחים מאוד במחירים שלהם ללקוחות קיימים), לאחר מכאן המחיר לתשתית עולה לכיוון ה 100 שקלים.

הוט קצת יותר "ליברלים" עם המחיר.

אם אתה לקוח של פרטנר בנייד, אתה יכול לבדור את Partner #Home.

או לחילופין לרכוש חבילה סלולרית גדולה (בטלזר למשל), ולגלוש דרך החבילה הסלולרית. (למרות שההפרגש לא מי יודע מה גדול (אם בכלל).

פחות רלוונטי אם אתה גיימר לדוגמה, או צריך חיבור יציב לעבודה, או לחילופין לקוח של יס / סלקום TV / קודי, שדורש נפחי תעבורה גדולים.

פורסם

לגבי המחירים של הוט, אני לא יודע עד כמה נכונים. הייתה לי איזשהי תקלה אצלם לפני כמה חודשים וביקשתי להתעדכן במחירים וקיבלתי 30 מגה ב60 שקל

פורסם
  • מחבר

להתחבר להוט זה תמיד בעדיפות שניה בגלל תמיד בעיות השירות שלהם. אם כל עובד זה מצוין, אם יש תקלה או משהו מתקלקל עדיף לעצמך להתאשפז במחלקה סגורה מראש כי בטוח תשתגע :)

בינתיים הציעו לי בבזק 65 שקלים עבור ספק + תשתית במהירות של 5 מגה, בלי תשלום על התקנה שמסתבר שצריך (טכנאי ממש מגיע פיזית) ונתב גם בלי תשלום לשנתיים. 

בעקרון מה שמעניין אותם היום זה שתשאר לקוח בזק בתשתית, לא איכפת להם דרך איזה ספק אתה תתחבר (אפילו המליצו לי על אחרים מאשר בזק בינלאומי) ולא אם אתה משלם ישירות לבזק או דרך באנדל או בנפרד לספק. הדבר היחיד שמפריע להם זה שתעבור לשוק הסיטונאי "כי זה תקלות ולקוחות לא מרוצים" :)

מקווה שנראה עוד חבילות כמו של פרטנר שמציעה 75 שקלים לחודש עבור חבילה של 60 ג'יגה, בלי צורך בתשתית בכלל. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים