פורסם 2016 באפריל 69 שנים שמעתי שדיסקים רגילים, לא SSD יותר רועשים מדיסקים SSD, כי שם אין מחט או משהו כזה. זה כמו דיסק און קי רק גדול יותר. ה SSD לעומת הרגיל. אבל זה טבעי שבדיסק קשיח (חדש אם זה משנה) יהיה רעש? יש מצב אני רגיש לרעשים (ברוך השם) ופשוט שומע רעש שנחשב כמשהו נורמלי, שצריך להיות. בהתחלה חשבתי שזה מהמאווררים, אני לא יודע, אולי עדיין כן. נכנסתי לביוס, ויש שם שליטה על המאוררים. שיניתי את כולם מרגיל ל "שקט" 3 מאוררים במספר. 1 מעבד. 2 של המארז. חוץ מזה אין לי עוד מאוררים ואין גם כרטיס מסך חיצוני למי ששואל על המאורר שלו. יש מצב עדיין למרות הכל אני רגיש לרעש ומה שאני שומע זה המאוררים? מדובר במארז שנמצא במפרט שבלינק ובמאורר של המעבד גם נמצא בקישור של המפרט http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=49835 יש מצב שאלו פשוט מאוררים או שזה פשוט מארז לא הכי שקט? אני שומע כזה כמו קולות עולים ויורדים.. או יותר נכון להשתמש במילה תהודה? אין לי מושג יש תוכנה כל שהיא שאני יכול להריץ על מנת להפעיל ולצרף לך את הדו"ח שלה ותגידו אם הכל בסדר?
פורסם 2016 באפריל 89 שנים 1. אין דבר כזה לשנות מצב של מאוורר לשקט - אפשר לגרום לו להסתובב לאט יותר, ואז הוא יקרר פחות. 2. דיסק רגיל מכיל מנוע שמסובב צלחת (פלטה) - זה חלק מהרעש שאתה שומע. SSD אין מנוע ואין פלטה אז אין רעש בכלל. 3. מאווררים חדשים אמורים להיות שקטים, עם הזמן, נכנס אבק רטיבות, הציר קצת משתחרר ואז המאוורר מתחיל להרעיש . אם הרעש הוא חריג, לך לחנות שיחליפו מאווררים.
פורסם 2016 באפריל 89 שנים מחבר אני אנסה להשתיק בכלל את המאוררים בביוס נראה אם יש אופציה לכבות אותם ואז נראה אם יש רעש. אם כן כנראה זה מהם אם לא אז דיסק קשיח. אני שוב חוזר שיש מצב שזה רעש נורמלי ופשוט אני יותר מדי רגיש לרעש. בסופו של דבר אני מאמין שמחשב צריך לעשות רעש כל שהוא אפילו הקטן ביותר הרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.