עבור לתוכן

מקלדת לפטופ ASUS C550X

Featured Replies

פורסם

שלום אנשי הפורום.
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי בנושא הבא:
יש בעיה בלפטופ ASUS C550X של אישתי.  לדעתי הבעיה היא במקלדת: חלק מהמקשים אינם מגיבים על הקשה וחלק מגיבים בצורה מוזרה ביותר.  הכוונה שבלחיצה על מקש יוצאים כמה תוים ולא תו של המקש שלחצתי. ז''א אם לחצתי על W אני רואה  ASDCVHG, 

בהתחלה חשדתי בוירוס אך אחרי שחיברתי מקלדת USB חיצונית וראיתי שמחשב מגיב כמו ש צריך. A->A, B<-B וכו'.

כך הגעתי למסקנה שזוהי תקלת מקלדת.

השאלה שלי איפה אני משיג מקלדת לפטופ ASUS C550X עם כיתוב בעיברית?

תודה

נערך על-ידי Jenya Evgeny

פורסם

קודם כל תמיד יש לך אפשרות לרכוש מדבקות במקום לשלם יותר על עברית.

בכל מקרה לפני שאתה מחליט שזאת המקלדת,

יש לך Live USB בהישג יד עם הפצת לינוקס כלשהי?

דיסק התקנה של Windows?

תנסה לעשות אתחול במחשב לא ממערכת ההפעלה המקומית שלך ואז תבדוק אם התקלה חוזרה, אם התקלה לא חזרה וזה עובד בסדר גמור אז תבדוק בתוך הWindows שמותקן אצלך בלוח הבקרה תחת הגדרות שפה מה פריסת המקלדת שלך.

אני לא יודע מה מערכת ההפעלה שלך אבל זה באיזור שבו אתה בוחר אילו שפות קלט יהיו זמינות אצלך במחשב.

נערך על-ידי Googleness

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Googleness

דיסק התקנה של Windows?

תנסה לעשות אתחול במחשב לא ממערכת ההפעלה המקומית שלך ואז תבדוק אם התקלה חוזרה, אם התקלה לא חזרה וזה עובד בסדר גמור אז תבדוק בתוך הWindows שמותקן אצלך בלוח הבקרה תחת הגדרות שפה מה פריסת המקלדת שלך.

אני לא יודע מה מערכת ההפעלה שלך אבל זה באיזור שבו אתה בוחר אילו שפות קלט יהיו זמינות אצלך במחשב.

תודה GOOGLENESS

אני אבדוק את המלצתך. רק בוא נוודא שהבנתי אותך נכון: אני צריך לחבר USB עם התקנה של WINDOWS ולרבט את הלפטופ כך שיעלה מה-USB. אחרי שעלה לבדוק את ההתנהגות של המקלדת. אם בעיה לא חזרה אז זה מריח כ-WINDOWS שנדפק. אם הבעיה אכן חזרה אז זה מריח כבעית מקלדת.
עד כאן?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Googleness

דיסק התקנה של Windows?

תודה GOOGLENESS

אני אבדוק את המלצתך. רק בוא נוודא שהבנתי אותך נכון: אני צריך לחבר USB עם התקנה של WINDOWS ולרבט את הלפטופ כך שיעלה מה-USB. אחרי שעלה לבדוק את ההתנהגות של המקלדת. אם בעיה לא חזרה אז זה מריח כ-WINDOWS שנדפק. אם הבעיה אכן חזרה אז זה מריח כבעית מקלדת.
עד כאן?

פורסם

כן,

אל תתקין מחדש!!!

איך שאתה רואה "ברוכים הבאים להליך ההתקנה של Windows" אל תלחץ על כלום.

תעשה Shift+F10 ואז ייפתח חלון CMD שבתוכו תוכל לקשקש עם אותיות . אל תלחץ Enter ואל תפעיל שום פקודה. סתם תפתח את ה CMD ותראה אם כתה מקליד והתווים יוצאים כמו שצריך או שזה מערבב אותם. אם גם שם זה יוצא מחורבש אז יש מצב שמשהו דפוק עם המקלדת והייתי ממליץ לך לפנות למעבדה שמטפלת בניידים (אלא אם אתה יודע לפרק מחשב נייד שזה סיפור מהתחת).

נערך על-ידי Googleness

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Googleness

כן,

אל תתקין מחדש!!!

איך שאתה רואה "ברוכים הבאים להליך ההתקנה של Windows" אל תלחץ על כלום.

תעשה Shift+F10 ואז ייפתח חלון CMD שבתוכו תוכל לקשקש עם אותיות . אל תלחץ Enter ואל תפעיל שום פקודה. סתם תפתח את ה CMD ותראה אם כתה מקליד והתווים יוצאים כמו שצריך או שזה מערבב אותם. אם גם שם זה יוצא מחורבש אז יש מצב שמשהו דפוק עם המקלדת והייתי ממליץ לך לפנות למעבדה שמטפלת בניידים (אלא אם אתה יודע לפרק מחשב נייד שזה סיפור מהתחת).

ז''א מה שנשאר לי לברר זה איך אני מעלה את הלפטופ מדיסק ההתקנה... 

פורסם

בדרך כלל זה F12 ייפתח לך Boot Menu שם תבחר את ה disk on Key. אם אין לך את זה אז בביוס אתה מגדיר את סדר הטעינה.

בדרך כלל זה F12 ייפתח לך Boot Menu שם תבחר את ה disk on Key. אם אין לך את זה אז בביוס אתה מגדיר את סדר הטעינה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה GOOGLENESS

מאד עזרת לי!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים