פורסם 2016 באפריל 29 שנים שלום אני מנסה להיכנס למשחקים כמו פיפא 16 ומופיע לי fifa launcher הפסיק לפעול ... אירוע הבעיה :appcrash ניסיתי כל מיני דברים שחיפשתי בגוגל וזה לא עזר , יש למישהו רעיון ? אני רק יוסיף שהדרייברים מעודכנים ,והמשחק עבד לפני במחשב נערך 2016 באפריל 29 שנים על-ידי mati88
פורסם 2016 באפריל 69 שנים על איזה פלפורמה אתה מנסה להריץ את זה? המשחק מקורי? קנית או הורדת מאיפושהו? נערך 2016 באפריל 69 שנים על-ידי אביב גפן
פורסם 2016 באפריל 69 שנים מחבר ציטוט של אביב גפן על איזה פלפורמה אתה מנסה להריץ את זה? המשחק מקורי? קנית או הורדת מאיפושהו? המשחק מותקן על ווינדוס 7 והמחשב אחרי פרמוט . מקורי והותקן דרך origin .
פורסם 2016 באפריל 79 שנים מחבר ציטוט של אביב גפן אתה יכול להעלות צילום מסך או לכתוב את כל הפרטים שמופיעים עם הודעת השגיאה? הנה , תודה על הניסיון לעזור גבר
פורסם 2016 באפריל 89 שנים טוב, עשיתי קצת חיפושים ונתקלתי בשני פתרונות עליהם אנשים כותבים. 1. התקנת כל העדכונים מWindows Update ואז ריסרט אפילו אם המחשב לא מבקש. 2. ניתוק של כל מיני התקני USB שמחוברים בזמן שהמשחק מנסה לרוץ, ג'ויסטיקים וכאלה. מקווה שזה יעזור. נערך 2016 באפריל 89 שנים על-ידי אביב גפן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.