עבור לתוכן

איך האתר massdrop? אני רואה הרבה מבצעים אבל לא יודע אם אמין

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי איך הוא עובד,  למה המחירים כל כך זולים?

ראיתי HYPERX CLOUD 2 ב 70 דולר כשבאמזון זה עולה 90??? הקישור: כאן

יש גם מבצעים על מקלדות מכניות וכו במחירים דיי הזויים כמו זה :כאן

אז מה דעתכם שווה לקחת סיכון ולהזמין? מקסימום אפתח קייס ב PAYPAL אם זה איזה חרטא

פורסם

Massdrop עובד בשיטה של קנייה קבוצתית.

בכל מוצר יש שלבים של תמחור - אתה יכול לרכוש אותו במחיר מסוים (שאז רק אם כמות מסוימת של אנשים יקנו הקנייה תצא לפועל) או להתחייב לקנות אותו במחיר נמוך יותר כאשר יהיו מעל X אנשים שיקנו/יתחייבו לקנות אותו.

לדוגמא האוזניות שקישרת - מעל מס' אנשים, מחיר האוזניות ירד ל79.99 ומעל מס' נוסף של אנשים הוא הגיע למחיר הכי נמוך של 69.99 .

כדי שזה יהיה יותר ברור, קח קישור לצמיד כושר:

https://www.massdrop.com/buy/fitbit-charge-hr-wireless-activity-wristband-black-large

המחיר שלו 150 דולר.

במידה ו15 אנשים יצטרפו לקנייה וירצו לקנות אותו, המחיר יירד ל125 דולר.

במידה ו30 אנשים יצטרפו לקנייה, המחיר יירד 120 דולר.

מניסיון שלי, האתר לא "חרטא", יש בו לעיתים דילים חביבים מה שגם אני לא חושב שהם מחייבים אותך ישר כשאתה מצטרף לדרופ (אני פשוט לא זוכר מתי חייבו אותי)

נקודות שאתה צריך לשים לב אליהן:

1. דרופים שרק עלו, לוקח זמן עד שאנשים מצטרפים - משמע ייקח יותר זמן לקבל את הפריט במידה והדרופ ייצא לפועל.

2. בצד כל דרופ מתחת למחיר, מופיע לך התאריך שבו הדרופ ייסגר - זה המועד האחרון להצטרף לדרופ לפני שמארגנים את הקנייה מול היצרן/יבואן/ספק.

3. בתחתית כל דרופ, יש לך תאריך משלוח משוער - שים לב שיכול מאוד להיות שתאריך המשלוח רחוק ככה שאם אתה צריך משהו דחוף, לא בטוח ששם זה המקום בשבילך לרכוש אותו.

4. משלוחים לוקחים לא מעט זמן - בדר"כ התהליך הולך ככה: הזמנות יוצאות לספק, הספק מספק לאתר את ההזמנות, האתר מפרק את ההזמנות שבאות יחדיו להזמנות בודדות ושולח לכל קונה.

ככה נוצר מצב שלעיתים לוקח הרבה מאוד זמן לקבל את החבילה - במיוחד עבור מי שגר בישראל (בניגוד לאלה שגרים בארה"ב לדוגמא).

עוד שאלות?

פורסם

לא חרטה ולא שום דבר.

אתר מצויין, לפעמים המשלוח עולה קצת הרבה אבל אין מה לעשות, לא שונה באמזון ומקומות אחרים.

יש הנחות משמעותיות והמשלוח ברגע בשיוצא מאצלם הוא דיי מהיר.
לפעמים לוקח הרבה זמן עד שהמשלוח מגיע למחסן שלהם בארה"ב, כי נשלח ממקום אחר בעולם אליהם, הם מפרקים לחבילות ושולחים כל אחד לאן שצריך.
קניתי משם עכבר ומקלדת לפני מספר חודשים ואני מאוד מרוצה.

פורסם

נראה טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים