פורסם 2016 במרץ 289 שנים אני כרגע בהוט ועושקים אותי במחיר. בערך 85 ש"ח על שיחות חופשי בארץ ולחו"ל + 6 גיגה גלישה. לא מבין איך המחיר כל חודש קופץ בכמה שקלים בודדים. פעם 72, פעם 76, פעם 82.. מה נסגר? גונבים אותי כל חודש בעוד כמה שקלים? כי בפירוט החשבונית הכל זהה חוץ מהשינויים במחיר שציינתי. הזוי! מעוניין לעבור ל012 כיוון שראיתי מחירים מאוד טובים. חבילה של שיחות חופשי + 16 גיגה גלישה + 500 דקות לחו"ל ב60 ש"ח. מה אתם אומרים?
פורסם 2016 במרץ 299 שנים מחבר טוב אז התחברתי בסוף ל012. בינתיים נראה טוב מאוד. כנראה אנשים סתם מלכלכים. כנראה התמורה למחיר הכי טובה בשוק כרגע. קיבלתי גם עוד 20 גיגה מתנה עד תחילת מאי (מה יש לי לעשות עם 36 גיגה אבל סבבה). תכף יתחילו החפירות מהשימור לקוחות של הוט מובייל
פורסם 2016 באפריל 19 שנים 012 זה המותג המוזל של פרטנר , אין סיבה שלא יהיה טוב .. יש להם קליטה טובה של דור 3 ודור 4 בכל הארץ אגב יש להם עכשיו מבצע - אם תשלח SMS שרשום בו 20GB למספר 999 תקבל מהם במתנה 20GB נפח גלישה במתנה .
פורסם 2016 באפריל 29 שנים מחבר ציטוט של Titan7777 קיבלתי גם עוד 20 גיגה מתנה עד תחילת מאי (מה יש לי לעשות עם 36 גיגה אבל סבבה). ציטוט של Studio54 אגב יש להם עכשיו מבצע - אם תשלח SMS שרשום בו 20GB למספר 999 תקבל מהם במתנה 20GB נפח גלישה במתנה .
פורסם 2017 בפברואר 68 שנים חברים שלום.יתכן ותגידו שהמחיר אטרקטיבי.נכון.אבל השירות חברים .השירות.תנסו ליצור קשר עם המוקד.ואני אומר לכם חבל על הזמן.גם שמבטיחים לחזור פשוט שוכחים.לכן שכל אחד יעש את חשבון הכיס וחשבון הנפש אם כדאי להצטרף אליהם.אני פרשתי לאחר מסכת יסורים.
פורסם 2017 בפברואר 68 שנים קבל טיפ - כשהחשבון לא תואם והם מנסים לגנוב ממך כסף - אל תדבר איתם... פשוט תברח! באורנג'/פלאפון/סלקום ענו לך יפה והיה מרכז נציגי שירות ענק והכל טוב ויפה... ענו לך ואמרו לך שהכל מטופל ואפילו נתנו לך 100 דקות שיחה פיצוי. מגניב לא? ואז מה? בחודש הבא גנבו ממך שוב. גנבים נשארים גנבים. החוכמה היא להיות בחברות שלא מנסות לרמות ולגנוב מהלקוחות שלהן, ואז אתה לא צריך כבר לדבר עם אף אחד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.