עבור לתוכן

מחשב נדלק ונכבה כל כמה רגעים

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק.

פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס.

גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל.

אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.

פורסם

ניסית להוציא את הסוללה ולאפס את הBios/Uefi?

ניסית להוציא את הסוללה ולאפס את הBios/Uefi?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי באמצעות כפתור איפוס הביוס וגם ניסיתי את הביוס השני וזה לא עזר.

עדכון: שמתי מעבד 4590 והוא עובד בסדר גמור. כששמתי את המעבד שלי במערכת אחרת היא לא עבדה. הבעיה היא שמדובר על מערכת מובנה של HP עם ספק 320W וכניסת 12V אחת למעבד (ולא שתיים כמו בשלי). האם מהנתונים הנ"ל עולה שהבעיה אכן במעבד ועלי לממש אחריות?

פורסם

במידה ובמערכת האחרת יש תאימות מלאה למעבד, המערכת צריכה לעבוד גם בחיבור בודד (כמו בלוחות רגילים/ישנים) ולא מחייב לשים חיבור כפול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים