עבור לתוכן

ווירוס עזרה : trojan horse crypt

Featured Replies

פורסם

יש לי את הוורוס הזה ואני לא מצליח להסיר אותו,יש לי AVG אחרי שעשיתי סריקה שלמה של כל המחשב הוא רושם לי שאין לי וורוס אבל כל פעם שאני מעלה את ווינדוס קופץ לי הודעה של AVG שיש לי את הווירוס הזה.גם יש לי Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עוזר.
שמעתי שהוא ווירוס מסכון מאוד שגונב מידע חשוב,חשבונות בנק ,משנה קבצים בווינדוס ועוד,מה לעשות???

יש עוד דרך וזה להסיר את הקבוץ הנגוע שהוא נמצא בתיקה :c:programdata\microsofor\preformance\monitor\security helperr dll ואני פוחד שאם אמחק את הקובץ וזה קובץ מערכת אז זה ייעשה לי בעיות במחשב
עוד שאלה ,האם כדי לי לשנות את כל הסיסמאות במחשב(אחרי שאני אפרמט את המחשב ) או שלא צריך?

פורסם

תיזהר מאוד מאוד מאוד. הוירוסים של הCrypt מצפינים לך את כל ההרד דיסק והדרך היחידה להחזיר לעצמך את הקבצים זה לשלם למי שהפיץ אותו (אלא אם אתה עובד בNSA או משהו ויש לך מחשבי על בסביבה)

אם יש לך גיבוי לדברים החשובים אל תחבר אותו למחשב! כל מה שתחבר עלול להדבק ולהדביק מחדש את המחשב שלך אחרי הפירמוט.

אם אתה לא מתכוון לשלם להם, פרמט את ההרדיסק וכל דיסק און קי שהיה במגע עם המחשב. חפש טוב טוב מאיפה נדבקת, אם זה אחרי משהו שהורדת / התקנת או שזה משהו שהגיע במייל כדי שתדע לא להתעסק עם זה שוב.

ובגלל שכתבת גם Trojan, יכול להיות שהוא גם שלח מידע שלך החוצה, תחליף ססמאות במייל ובכל מקום שאתה יכול לחשוב עליו.

פורסם
  • מחבר

לפי רישומי האשראי שלי ודפי בנק הכול בסדר אין גניבה,והמחשב עובד רגיל ולא לאט ,ועשיתי בדיקת וורוסים בכל המחשב ואין ווירוסים.

רק שעדיין על פעם חלונית של ווירוס קופץ שמתריא שיש ווירוס אני עושה הסרה וזה מסיר,ואחרי כמה דקות שוב הוא קופץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים