עבור לתוכן

מחשב קורס (כנראה הספק)

Featured Replies

פורסם

שלום, 
אז המחשב שלי קורס כאילו אני לוחץ על הכפתור של הריסט (המחשב ישר עולה אחר כך, אין שום מסך כחול או הודעה לפני שזה קורה)
זה רנדומלי, זה יכול לקרות לי ככה סתם (אין זמן קבוע בין 0-8 שעות עבודה[למרות שקרה לי שהוא התחרפן לגמרי וכל פעם שהוא עלה הוא קרס אחרי כדקה 7 פעמים רצוף!]) אבל כשאני במשחק כלשהו זה יקרוס לי בוודאות או ישר או אחרי כמה דקות...
אוקיי אז אני גם קצת מבין ובדרך כלל מסדר את כל הבעיות שלי בעצמי(ביחד עם דר.גוגל), בקיצור שללתי: ראם(ניתקתי אחד ואת השני העברתי סלוט והפוך), מערכת הפעלה(בדקתי גםwin7 ו10), מעבד(זה פשוט לא נראלי כמו בעיה במעבד מה גם שהוא האחרון שעלול להתקלקל במערכת),כונן קשיח(יש לי 2 אז ניתקתי אחד והתקנתי על האחר מערכת הפעלה והפוך) ,דרייברים(ניסיתי גם דרך האתר הרישמי של gb וגם דרך התוכנה driver booster סה"כ 4 דריברים שונים כי גם ניסיתי את זה בwin7) וכרטיס מסך (ניתקתי אותו והשתמשתי במובנה)
*עשיתי את כל זה בנפרד וזה תמיד הסתיים בcrash 
(כמו כן ליתר ביטחון גם זה לא העכבר או המקלדת וניתקתי כל חיבור אחר שיש + מקתי דרייברים עם מגוון תוכנות הביוס שלי עדכני ביותר ואפילו עשיתי דיפולט בביוס...) וכמובן שעקבתי אחרי המעלות של המחשב(תקין) והוא נקי מאבק...
החשוד המרכזי שלי זה ספק כוח (שכרגע אין לי אחד ספייר...)(הלוח אם לא שללתי אותו ואני גם לא יודע איך אבל אני לא ממש חושד בו...)
*מה שרשמתי שללתי זה בוודאות לא הבעיה...*
תודה רבה לעוזרים!
אני פשוט רוצה להבין מה בדיוק הבעיה

event log:  LP7scKO.jpg

i7 4790, gtx960,gb z97x-sli,seasonic 650W gold
(הספק כוח חצי מודולרי, אז ניתקתי את החיבור הלא מודולרי לכרטיס מסך וחיברתי חיבור חדש מהספק לכרטיס מסך מה שלא עזר... אני פשוט בכלל לא מבין בספקים אני יודע שיש איזה מסילות וחלוקות כוח אבל זה לא אומר לי כלום :S רק ניסיתי לחלק את הכוח של הספק או משהו כזה )
אם מישהו יוכל להצביע לי בדיוק מה הבעיה זה יהיה נהדר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים