פורסם 2016 במרץ 39 שנים שלום, יש לי שאלה שאני חושב שהתשובה לה היא שלילית, אבל בכל זאת אשאל. האם קיימת אפשרות לראות על צג של המחשב הנייד, את המחשב הנייח (ממש לסנכרן ביניהם, במקרה שבן אדם נכה למשל ויכול לשבת רק בסלון עם הנייד), ולשלוט בו? או שהאפשרות היחידה היא להעתיק את כל תכולת המחשב הנייח, אל המחשב הנייד, ואז פשוט להתנהל כרגיל, או שהאפשרות השנייה שחשבתי עליה, היא בעזרת תוכנה שליטה מרחוק פשוט, דבר שיאט מאוד את העבודה. אשמח לשמוע האם קיים דבר כזה, למרות שאני מאוד פסימי, תודה. נערך 2016 במרץ 39 שנים על-ידי s0d
פורסם 2016 במרץ 39 שנים יש תוסף בכרום .שולחן עבודה מרחוק remote desktop שליטה ממחשב אחר או מסמרטפון עם אפליקציית remote desktop הפעלה נוחה וברורה ושליטה מלאה מכל מקום
פורסם 2016 במרץ 39 שנים תוכנת שליטה מרחוק - אישית אני ממליץ על RADMIN בתוך הרשת הפנימית אבל גם VNC יעשה את העבודה לא רע
פורסם 2016 במרץ 89 שנים במידה ואתה מחפש פיתרון שיתן לך אפשרות לראות סרטים, לשחק משחקים וכדמה במחשב מרוחק אז אף אחד מהדברים שהביאו לך פה לא יעזור.
פורסם 2016 במרץ 119 שנים מה שאתה מחפש נקרא Remote Desktop. מאוד פשוט להפעלה אבל צא מנקודת הנחה שהכלי המובנה במערכת ההפעלה ווינדוס ברגע שתתחבר למחשב בצורה מרוחקת אז במחשב עצמו פיזית זה ינתק את המשתמש ויעביר אותו למסך ה Login. נערך 2016 במרץ 119 שנים על-ידי Googleness
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.