עבור לתוכן

בקשת המלצה למחשב 2k גמיש.

Featured Replies

פורסם

שלום חברי פורום יקרים:)

אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש.

אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. 

התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות.

ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות.

יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של התקציב שלי ראיתי שאני יכול להגיע לi5. אני פשוט לא רוצה לקחת יותר ממה שאני צריך.

אשמח לעצתכם. האם מעבד פשוט יותר יספיק לחוויה חלקה לשימושים שלי? 

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לפעמים סרטוני/סרטי HD בקטנה.

* גודל המסך:  15.6

* רזולוציית המסך:  HD זה בסדר. 

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא

* משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך:  לא במיוחד. לפחות 4 שעות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 יהיה נחמד(פורט אחד מספיק). בנוסף יציאה מסויימת למוניטור HDMI או VGA או DP

* Bluetooth: לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן בסיסי של 500GB 5400RPM יהיה סבבה. אם אפשר היברידי מה טוב. SSD אני מניח שהתקציב לא הכי מאפשר.

* כונן אופטי: לא קריטי, למרות שאם אפשר עדיף - אולי בעתיד נחליף את זה באיזה SSD קטן למע' הפעלה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. 

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: DELL וASUS עדיפות עליונה. 

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): אחריות לפחות שנתיים עדיפות לשלוש. 

אשמח לעזרה:)

בתודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים