פורסם 2016 בפברואר 59 שנים שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת הדרייבר של ATI אין לי סאונד דרך הHDMI אני מחובר למסך מחשב ראשי דרך חיבור DVI ומסך טלויזיה דרך חיבור HDMI ולפני הפירמוט הייתי משתמש ברמקולים של המסך טלויזיה ניסיתי לשנת את הAMD HDMI OUTPUT לברירת מחדל בהגדרות ועדיין אין שום סאונד מבחינת כבלים הכל מחובר כמו קודם אז לא אמורה להיות בעיה ניסיתי כבר למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל כרטיס מסך HD5670 תודה רבה לעוזרים
פורסם 2016 בפברואר 59 שנים תן מכה בראש המארז ותגיד לי עם הסתדר... סתם. של איזה יצרן הכרטיס ? (shapphire אני משער). קודם כל הדרייברים מעודכנים ל11.7 לפחות ? בדקת בהתקני השמעה ? (תן לי לנחש, לא בדקת)
פורסם 2016 בפברואר 59 שנים מחבר הכרטיס של shapphire הדריבר בגירסא 15.2 מה אני אמור לבדוק מהתקני השמע? AMD High Definition Audio Device נמצא שם ורשום שהוא עובד כמו שצריך
פורסם 2016 בפברואר 59 שנים יצא ובמקרה יש לי את אותו כרטיס ניסית לעשות קבע כברירת מחדל או תצורה ? ולרוב שמחברים מופיע 2 HDMI ואתה צריך לבחור אחד מהם.
פורסם 2016 בפברואר 59 שנים מחבר ניסיתי ברירת מחדל וזה עדיין לא עובד איפה מופיע 2 HDMI? בכל מקרה בכרטיס יש רק יציאת HDMI אחת... עוד משהו מוזר ברגע שאני מנסה לעשות לו configure דרך audio devices ברגע שאני לוחץ TEST הוא רושם לי this device is being used by another application...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.