עבור לתוכן

מחשב למטרות מרובות הכוללות מידול ותכנות (3600 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

תקציב: 3600 ש"ח  לחרוג אלא אם כן זה באמת קריטי, נרכש בארץ.

מטרות המחשב:

השימושים הבסיסים של תכני אינטרנט, שימוש במסמכי office וצפיית סרטונים.

תכנות בARDUINO, תכנות בPYTHON.

מידול בתוכנות מידול תלת מימד, דו מימד ופיסול תלת מימדי , שימוש ב,inkscape, meshmixer, sculptist, 123D Make המידול יעשה בעיקר בתוכנות CAD למיניהן (כרגע בעיקר בתוכנות חינמיות כמו OnShape, FreeCAD אך שאתקדם ארצה לנסות גם AutoCAD) לא מדובר ברמה מקצועית מאוד אך ברמה בינונית חובבנית. ככל הנראה לא אשתמש בSOLIDWORKS בגלל החומרה הכבדה שהוא דורש, שלא תואמת לתקציב שלי, וזה גם לא כל כך משנה. (מתלמד ועובד מתחיל וחובבן שרוצה לעבוד עם התוכנות האלו "להרגיש" אותן ולאט לאט להתקדם בהם ולעלות ברמה.)

*דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אוליי וגם לא בטוח יעבוד עם תוכנת הקלטת מסך בהמשך, לא כל כך קריטי.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך, אפשר לחסוך בחלק הזה.

* רזולוציית המסך: 1920X1080! שהמסך יהיה 15.6 או 17.3 אינץ'. אני נוטה ל17.3.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיו לפחות 2\3 חיבורי USB, העדפה רצינית לקורא כרטיסי SD מובנה!

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD, או SSHD, עדיף SSHD.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות בארץ לפחות לשנה זה כן.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שלא להכניס מערכת הפעלה! זה יחסוך לי.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

חשוב לי שיהיה לי מחשב כמה שיותר מתאים בתקציב הסביר יחסית לשימושים הרבים, אני עובד עם תוכנות תלת מימד ברמה סבירה וחובבנית, לא מדובר במודלים מאוד מסובכים ברמה מאוד מקצועית, אלא ברמה בינונית.

עובד בתכנות של Arduino וPython, לכן גם חשובות לי כניסות USB שאחת מהן תשמש ללוח ארדואינו.

אשמח להמלצות ממכם.

אפשר לחסוך בזמן סוללה מכיוון שאני לא עובד איתו כל כך בדרכים.

מדובר בעובד צעיר ומתחיל במעבדה העוסקת בהדפסות בתלת מימד, העבודה הספציפית שלי גם משלבות אלקטרוניקה.

(בהמשך גם סטודנט).

מה דעתכם על הנייד הבא?:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..413..347..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=29935&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

תודה לעוזרים! ^_^

נערך על-ידי ToyMan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים