פורסם 2004 באפריל 821 שנים שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module PropertiesModule NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7Module Size128 MB (8 devices, 32 banks)Module TypeRIMM ModuleMemory TypeRDRAMMemory SpeedPC714 (357 MHz)Module Width16 bitModule Voltage2.5 Vשאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..
פורסם 2004 באפריל 821 שנים תצראה תשובה ודאית אין לי אבל כמו שאני חושב וזוכר עוד מאז כן אפשרי ,לגבי מאיפה להשיג זכרונות ישנה חנות בשם מרדניתwww.mardanit.co.il תכנס לשם עם אתה לא גר בצפון אני חושב שיש לה פריסה די גדולה של חנויות תנסה לבדוק באתר ואני חושב שאתה יכול גם לקנות דרך האתר ,יש עוד חנות בשם ksp www.ksp.co.il גם שם יש להם פריסה ענקית תנסה גם שם ,לגבי אקספי עם 128 זכרון עם אתה רוצה שאקספי יעבוד חלק בלי "הרבה מחשבות" או שהמערכת תתקע זה לפחות פנטיום 3 500 וא 256 זכרון זה המינימום ואני מדבר כרגע על win xp pro לגבי ה2000 הוא לא ממש תורם ביצועים זאת מערכת די ישנה זה איך שהיא רואה את החומרה ככה היא הולכת ישר כמו טוקי ,לפי דעתי תוסיף זכרונות ומהר , אנחנו בעולם המודרני 256מ"ב זכרון זה המינימום!
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אם הסלוטים זהים (של ה PC700 וה PC800 ) אז אפשר, אבל דע לך שה PC 800 יעבוד במהירות של PC700 לא שזה משנה כי הפנטיום 3 הזה לא מנצל גםם את רוחב הפס הזה ... בכלל תשכול לעבור למחשב חדש (תנסה למכור את הישן) כי כבר לא כדאי לשדרג מערכת מיושנת כזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.