עבור לתוכן

צריך מפרט ל-HTPC, תקציב נמוך, 1200-1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן. עזרתם לי פה מאוד כשקניתי מחשב לגיימינג לפני שלוש ומשהו שנים אז חשבתי לנסות שוב.

אני צריך מחשב מדיה מבוסס חלונות לסלון. עד עכשיו חשבתי ללכת על איזה דונגל אנדרואיד ולכן התקציב שלי לא גבוה. אני יודע שיש כאן הרבה אתגרים בגלל התקציב אבל אני סומך עליכם.

תודה רבה לכם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200-1500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להיצמד לצד הזול של הטווח ולחסוך עוד אם אפשר.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה לסלון. בדגש על קודי, סטרים מאתרים באינטרנט, סטרים מה-LAN, מתכוון לחבר דונגל עידן+, רוצם להזרים חלק מיו-טיוב, מנסה להפוך את הטלוויזיה לסמארט TV.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). KODI, DVBVIEWER, VLC, CHROME, שימוש 2-4 שעות ביום.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, לא לשכוח מארז מתאים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיפות לשקט, 5-8.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מינימום התעסקות מרגע שהוא מורכב, אלא אם כן זה יכול לחסוך במחיר ואז אפשרי, עשיתי OC בעבר.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הייתי מעדיף שזה יבוא עם חלונות 10 אבל לא רואה איך זה מסתדר עם התקציב. תפתיעו אותי. הרכבה גם הולך, לרוב אין לזה השפעה על המחיר.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אוהב מאוד את TMS ואת החברים שלהם wellcom.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). HDMI מן הסתם. חוץ מזה עוד אין לי חיבור רשת לסלון, אבל יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI שאני יכול לחבר, אז צריך חריץ PCI זמין.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אשמח אם כן אבל נסתדר אם לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני יודע זה מאתגר אבל אני רוצה שהמחשב יהיה snappy לצרכים שפירטתי למעלה. שלא יקרטע כי אני שונא כשזה קורה וזאת אחת הסיבות שויתרתי על כל צעצועי האנדרואיד האחרים.

נערך על-ידי tomllic

פורסם

זה באמת לא מסתדר עם התקציב.. הפתעה!

העניין שהיום אפשר לקנות מיני מחשבים מבוססים אנדרואיד בגרושים שעושים את העבודה בצורה מעולה, אז

השאלה הנשאלת למה צריך מחשב בשביל זה?

פורסם

שמע,

אתה רוצה מחשב שקט, מארז מדיה סלוני, שלא יתקע, עם חלונות, זה עולה די הרבה.

למה לא מארז רגיל ? או להעלות את התקציב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים