עבור לתוכן

האם WIN 2000 יותר יציבה מXP? כי אני שוקל לעבור

Featured Replies

פורסם

הבטיחו שבXP כשתוכנית אחת תתקע זה לא יזיז לאחרות, הבטיחו יציבות. זה לא מה שקורה אצלי בכל מקרה...

לWIN 2000 יש גם SP יותר מתקדם אז מן הסתם תוקנו בטח יותר באגים. כדאי לעבור ל2000? יותר יציב?

פורסם

תעבור, תתנסה, תתרשם, ספר חוויות.

לXp יש נטיה להיות יעילה יותר על מערכות מחשב חדישות, לפחות כך זה אצלי.

פורסם
  • מחבר

התשובה שלך כללית מידי:)

פורסם

Windows 2000 = Lite Version of Windows XP.

WIndows 2000 and Windows XP are based almost on the same Core (windows2k based on NT5 and XP based on NT5.1) WOW

I think that 2000 will be more stable than XP but XP have much more options and new things :)

פורסם

כמו שאמרו הם משתמשות באותה בסיס

אני פשוט לא אוהב את ה2000 בגלל כל השיט שהוא מריץ ברקע (כל השירותים של השרתים שמשתמש ביתי לא ישתמש בהם)

לדעתי למשתמש הביתי הממוצע XP תיהיה הבחירה הכי טובה (אני בעד ה home edition ואל תשאל למה..)

פורסם

ל-2000 גם יש את הקריזות שלו...

גם XP וגם 2000 הם מערכות יציבות מאוד (יחסית) אם אתה מתקין עליהן רק דברים מינימליים..

אבל אחרי הרבה זמן של התקנת והסרת תוכנות שתיהן מתחילות לעשות שטויות...

אני הייתי משתמש ווינדוס 2000 די הרבה זמן ובסוף עברתי לXP כי הוא יותר נוח.

פורסם

XP זה הדבר העכשווי מבחינת מיקרוסופט למשתמשים הביתיים, מיקרוסופט משקיעה בו למשתמש הביתי

2000 מת גם מבחינת הסרברים שמיקרוסופט מסתכלת יותר קדימה לעבר משתמשי ה WINDOWS SERVER 2003

דרך אגב אני משתמש צנוע שבאמת לא מתעסק בניסיונות של תוכנות

רק משתמש במספר קטן של תוכנות רגילות ובכל זאת 5-4 חודשים אחרי ההתקנה של הXP

המערכת הורידה מהביצועים שלה בצורה משמעותית מאוד...

אני יחכה שה SP2 יצא בגירסא רשמית אחרי בדיקות ושיתנו עליו דעות טובות ואז אני יפרמט.. במצב של היום אם אני מפרמט אני צריך להתקין מאה ואחד עדכונים מהאינטרנט וזה מעצבן..

פורסם

בשורה תחתונה, אם יש'ך מחשב בעל חומרה איכותית, ללא התנגשויות ודרייברים עדכניים ואינך מריץ כל מיני שטויות מיותרות ברקע, אין סיבה ששתי מע' ההפעלה הנ"ל לא ירוצו חלק ויציב.

אני מאוד מרוצה מ2000 ו Xp, קפיצת מדרגה מדהימה לעומת הסיוט של Me/98.

פורסם

אני משתמש כבר בערך חודשיים בWin 2003 server ואני אחד שמתקין המון תוכנות ויש לי הרבה תוכנות ברקע ואני יכול להגיד ש 2003Server זו אחלה מערכת הפעלה ויש בה פחות שטויות מאשר יש בXP ולכן עובדת יותר מהר.

בכלל היא מאוד יציבה בשבילי, המחשב שלי דלוק המון והוא אף פעם לא קרס לי בלי סיבה.

פורסם

אני השתמשתי ב-2000 בשנתיים האחרונות , כל חודשיים פירמטתי ולא היו לי בעיות. בתור משתמש מתקדם 2000 יותר נוח כי XP הוא יותר ידידותי למשתמש, קל לשימוש ויעיל. 2000 קלאסי, ואם אתה לא משתמש מתחיל בווינדוס לך על 2000.

אני עובד כבר שבועיים עם XP וממש אין לי בעיה (נוחיות למשפחה). יש פה כמעט כל אשף שאתה צריך ואין הרבה מה להגדיר לעומת 2000. לא היו לי בעיות עם אף אחת מהמערכות בינתיים.

אני בתור חובב 2000 לא רואה סיבה לעבור מ-XP ל-2000.

פורסם

עד לפני שנה וחצי, גם אני הייתי עובד עם 2000... אבל עברתי לXP ואני מאוד מרוצה, ומה שגורם למערכת ההפעלה להישחק אחרי כמה חודשים זה כל מיני בעיות בRegistry, הסרה והתקנה של דברים כבדים, וכדומה.

אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדיי להמליץ על תוכנה מעולה - System Mechanic 4 Professional.

היא עושה פשוט הכל! מנקה זבל, מסדרת בעיות, דואגת לניצול נכון של הזיכרון, ומכילה גם את Panda Antivirus... שהיא גם טובה מאוד.

בזכות התוכנה הזאת הגרוטאה שלי זוכה לטיפול שוטף, אין בעיות במערכת ההפעלה (XP), והכי חשוב, היא דואגת לשקט הנפשי שלי שמתערער כל פעם שאני צריך לפרמט להתקין מהתחלה הכל רק בגלל שהמערכת נשחקה ולא היו לי הכלים המתאימים כדי להסתדר עם זה...

לפרטים נוספים- http://www.iolo.com/sm/4pro/index.cfm

המשך חג שמח ושקט מכל הבחינות לכולם! :D

פורסם
  • מחבר
אני משתמש כבר בערך חודשיים בWin 2003 server ואני אחד שמתקין המון תוכנות ויש לי הרבה תוכנות ברקע ואני יכול להגיד ש 2003Server זו אחלה מערכת הפעלה ויש בה פחות שטויות מאשר יש בXP ולכן עובדת יותר מהר.

בכלל היא מאוד יציבה בשבילי, המחשב שלי דלוק המון והוא אף פעם לא קרס לי בלי סיבה.

זה בטח סיפור עם הדרייברים. צריך למצוא למערכת הזאת דרייברים לסורק, מדפסת, כרטיסי טלויזיה מסך ועוד......

פורסם

איןןןןן שוםםםםםם סיבהההההה שבעולםםםםםם

שמשתמש ביתי יתקין WINDOWS SERVER 2003

בתור שרת שהמטרה שלו היא אך ורק שרת, זאת המערכת הכי מומלצת

פורסם

אני מסכים, אין סיבה לעבוד עם server אם אתה משתמש ביתי... ו-XP אחרי קצת tweaking (ולא חסרים מדריכים על זה אם אתה לא מתמצא בעצמך) יכולה לעבוד נהדר.

זה תלוי גם בחומרה שלך - לא הייתי ממליץ לך לעבוד עם XP אם יש לך פחות מ-256 מגה זכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים