עבור לתוכן

1+2 מתנה באופטיקה הלפרין. האומנם??

Featured Replies

פורסם

כנראה בסניף שהיית נגמר המלאי

אצלנו היו משקפיים ב120 וכן, גם שם היה 1+2 גם על הזוג של ה120.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עדכון :)

מדדתי את המרחק בין האישונים לפי המדריך, זה היה די פשוט.

ביצעתי מהאתר המדובר הזמנה של משקפיים זהות מאוד למה שיש לי, עם עדשות מצופות בכל מיני ציפויים.

עלה לי 190 שקל, כולל 2 תוספות של משקפי שמש שמתלבשות על המשקפיים :) 

ובקשר להלפרין, לא 120 ולא נעליים, היא ניסתה לדחוף לי בכוח 3 זוגות משקפיים ב1800 שקל, והתחילה לספר לי סיפורים שאין דבר כזה

משקפיים ב400 (כמו שיש לי עכשיו) ואולי זה היה מבצע חד פעמים של 66 אחוז הנחה או משהו... בלה בלה בלה..

פורסם
ציטוט של OvO

אוקיי עדכון :)

מדדתי את המרחק בין האישונים לפי המדריך, זה היה די פשוט.

ביצעתי מהאתר המדובר הזמנה של משקפיים זהות מאוד למה שיש לי, עם עדשות מצופות בכל מיני ציפויים.

עלה לי 190 שקל, כולל 2 תוספות של משקפי שמש שמתלבשות על המשקפיים :) 

ובקשר להלפרין, לא 120 ולא נעליים, היא ניסתה לדחוף לי בכוח 3 זוגות משקפיים ב1800 שקל. תודה אבל לא תודה.

די בטוח שהיו בסניף עוד דגמי משקפיים, כי מעולם לא נתקלתי בהלפרין במשקפיים מעל ל1200 אבל זה סניף חדרה במקרה שלי

פורסם
  • מחבר

לא רוצה להכפיש בן אדם ספציפי (לא עושה לי טוב), נצמצם את זה לאחד מסניפי אשדוד (יש כמה).

פורסם

יש לא מעט אנשים שמרוצים מאוד מהמשקפיים שקנו מזני, וטוענים שהסחורה טובה בהרבה מהמשקפיים שנמכרות בכמה מאות שקלים ברשתות.

פורסם

כמו באופטיקנה, זוג שני חינם. אבל עם עדשות עבות והזוג הראשון עולה 1300

פורסם
ציטוט של Nemesis

יש לא מעט אנשים שמרוצים מאוד מהמשקפיים שקנו מזני, וטענים שהסחורה טוב בהרבה מהמשקפייםשנמכרות בכמה מאיות שקלים ברשתות.      

יש גם אנשים שקונים כפכפים בשוק ב 20 שקל , שאיתם הם הולכים כל הקיץ והם מבסוטים לאללה .יש גם כאלו שקונים בכלום כסף טוסטוס 50 סמ"ק ,דו-פעימתי מסריח ורועש שבקושי סוחב אותם וגם הם בטוחים שעשו את עיסקת חייהם .זה בסדר גמור להסתפק במועט ולרכוש זבל, אם בשל קמצנות טהורה או עקב מצב כספי קשה.

פורסם

מדובר באנשים שהיו רוכשים את "מיטב תוצרת רשתות האופטיקה בסכומים של מאות רבות של שקלים".

לטענתם מה שהזמינו מזני לא פחות טוב, לאחר שימוש ממושך.

לשמחתי אני לא צריך משקפיים, וגם לא טיפוס שקונה דברים זולים בד"כ ומחליף כל חודשיים.

אבל לאור הפידבקים ששמעתי מאנשים שאני סומך עליהם, אין ספק שלו הייתי צריך הייתי מנסה אותם.

מדובר באנשים שהיו רוכשים את "מיטב תוצרת רשתות האופטיקה בסכומים של מאות רבות של שקלים".

לטענתם מה שהזמינו מזני לא פחות טוב, לאחר שימוש ממושך.

לשמחתי אני לא צריך משקפיים, וגם לא טיפוס שקונה דברים זולים בד"כ ומחליף כל חודשיים.

אבל לאור הפידבקים ששמעתי מאנשים שאני סומך עליהם, אין ספק שלו הייתי צריך הייתי מנסה אותם.

פורסם
ציטוט של ASI89

בתור משתמש וותיק (אני ומשפחתי) במשקפים של זני, אני יכול להעיד שכל אופטיקאי ישראלי שבחן אותם ציין לשבח את איכות העדשות (ומדובר על עדשות הן מהזולות יותר והן מהיקרות יותר שלהם).

אבל ייתכן שאותם אופטיקאים גם קונים בשוק כפכפים של 20 ש'ח, הולכים איתם כל הקיץ ומבסוטים לאללה.

פורסם

לא דיברתי על העדשות.

דיברתי על המיסגרות.הייתי יותר משמח אם ב-"זני אופטיקל" ,היו מיסגרות נורמליות .אולם זה לא המצב .נכון שגם ברשתות הגדולות בארץ אפשר ליפול על מסגרות זבל במיסגרת מיבצעי השקר שלהן אבל צרכן עם מעט שכל והגיון בריא לא חייב להתפתות אחרי ה-"ישראבלוף ". אני למשל רכשתי בהלפרין מיסגרת טיטניום איכותית של חברת airflex ב -295 ש"ח ואת העדשות הזמנתי בחנות אופטיקה פרטית ליד הבית כי העדשות היו יותר זולות.

כמוכם ,גם אני סולד מהפירסומות המניפולטיביות של הרשת הזאת .לדוגמא עכשיו הם יצאו במסע שקר חדש שהמוטו שלו הוא שהמסגרות הן ב 49 ,מותנה בהזמנת עדשות ........ כנראה שמר הלפרין סבור שכולנו חצי מפגרים ,זה הרי ברור שאת "הצינור" הוא ישחיל לנו ,ללא וזלין ,דרך תימחור גבוהה יותר של העדשות .

פורסם

תיקון

המבצע האחרון בהלפרין הוא אכן אמיתי .אני חוזר בי מדבריי האחרונים ,אחרי בדיקה שערכתי.

פורסם
  • מחבר

מבצעים הולכים ובאים ברשתות האלה, עדיף לקנות ממקום שהמחירים בו עקביים (בין אם בארץ או בחו"ל) :)

נחכה למשקפיים שהזמנתי מזני, אני סבור ובטוח שלא אתאכזב. וגם אם כן, לא נורא כי זה זול :D

אני בכל מקרה אעדכן את התרשמותי כשיגיע המוצר (בטח עוד שבועיים בערך).

פורסם

הנה השנקל שלי:

אחרי אכזבות רבות, פשוט בררתי עד שמצאתי אופטיקאי זקן מופלג (מעל גיל 80! לא ייאמן) שמקבל בבית שלו.

קיבלתי שירות מצויין עם טעם של פעם, + משקפיים שמתאימות לי בדיוק בדיוק, +מחיר הוגן לגמרי, + תחושה טובה. 

לגבי מבצעים. חיכיתי שבועות לבלאק פריידי בחנות של מיקרוסופט הרשמית, ועוד היה שם טיזר שהבטיח מבצעים שמעולם לא היו כמוהם. בכל זאת- מדובר במיקרוסופט. האמנתי, חיכיתי. בסוף כמובן הם מכרו אם כל הגרוטאות הישנות שלהם במחירים רגילים לגמרי. גם הם רשמו שהמחיר המקורי היה X (מחיר מופרז לגמרי), ועכשיו בגלל הבלאק פרידיי המחיר נהיה Y (-שזה המחיר הסטנדרטי של אותו המוצר בכל רשת אמריקאית אחרת...).

כמובן שהבלאק פרידיי נגמר המחירים פשוט נשארו כמו שהם. הם לא עלו בחזרה....

מסקנה: עובדים על כולם, בכל מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים