עבור לתוכן

1+2 מתנה באופטיקה הלפרין. האומנם??

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לא ממנהגי לדווח על כל מקרה מוזר שקורה לי עם חנויות שונות אבל המקרה הבא פשוט הרתיח אותי.

אתמול בשעות הבוקר, קיבלתי כעשר הודעות SMS בשעה אחת!!! על מבצע 1+2 מתנה באופטיקה הלפרין, על מגוון מוצרי ראייה שעומד להתפוגג לו ב24 שעות הבאות.

אמרתי לעצמי, וואלה אולי זה סימן להתחדש במשקפיים והחלטתי לקפוץ לשם בערב אחרי העבודה.

לאחר מסע תלאות של מציאת חנייה ואיתור הסניף, ניגשתי למוכרת הנחמדה ובחרתי לי ברוב שמחה וגיל 2 זוגות משקפיים לעצמי, וזוג אחד לאימי (אפשר לשלב).

מה שלא עשיתי בהתחלה זה לברר אתה המחיר!!!! ונאלצתי לגלות את המחיר באמצע בדיקת העיניים ..... כששאלתי בדרך אגב.

מסתבר שבימינו זוג משקפיים סטנדרטיים וג'נריים למדי עולים 1800 שקל!!!! וזה עוד היה הכי זול !! שאלתי האם יש משהו יותר זול בחנות ונעניתי בשלילה.

קיבלתי את התחושה שלא משנה אילו משקפיים אבחר, המחיר יהיה 1800 שקל, כי ככה נקבע מראש.

המוכרת עוד ניסתה לרכך את המכה וטענה שזה שווה... " רק 600 שקלים לזוג משקפיים", ואף ניסתה לשכנע אותי ע"י נפנוף במכירה שהייתה לפני כמה דקות בסך 8500 שקל לאיזה גברת.. מעניין לי את ה)@#*$@().

גבירתי הנחמדה, את זוג המשקפיים הסופר איכותיים שלי שעדיפים בכל דבר ממה שבחרתי, קניתי ב400 שקלים כולל עדשות מיוחדות (ועוד אצלכם אך בסניף אחר).

אלך לקנות לי 3 זוגות משקפיים במקום אחר, אליכם כבר לא אחזור לעולם.

בשורה התחתונה, שוב הגעתי למסקנה שאין מתנות חינם! (בטח לא בישראל)

מה דעתכם? הטעייה צרכנית ע"י פרסומת מטעה? או ניסיון נואש לדחוף לאנשים תמימים מוצרים ביוקר?

נערך על-ידי OvO

פורסם

אני כבר מזמן לא מתקרב לאופטיקה הלפרין. ה"מבצעים" שם הרבה יותר יקרים מיום רגיל של מקום אחר.

פורסם

הם אלופי מבצעי החרטא , בדיוק כמו המשביר לצרכן..

מחירי מחירון מנופחים ומוגזמים שעליהם עושים הנחות 

גילו את השיטה - הישראלים רצים אחרי ה"מבצעים" וה " הנחות" 

פורסם
ציטוט של liran8s

הם אלופי מבצעי החרטא , בדיוק כמו המשביר לצרכן..

מחירי מחירון מנופחים ומוגזמים שעליהם עושים הנחות 

גילו את השיטה - הישראלים רצים אחרי ה"מבצעים" וה " הנחות" 

צודק. למרות שכן יש שם הנחה לעומת המחיר הרגיל שלהם, ההנחה היא בד"כ ממש לא בגובה שפורסם.

קניתי שם אישית זוג עדשות למשקפיים ב-66 אחוז הנחה, שבוע אח"כ כשהמבצע נגמר - עוד לפני שהעדשות היו מוכנות - נכנסתי לסניף, ונתנו לי מחיר שלעומת מה ששילמתי משקף 33% הנחה בלי לדבר על שום הנחה. 

זאת אומרת שההנחה שלי היתה 33 אחוז.

גם לגבי המשביר אתה צודק - ג'ינסים ב-1200 ש"ח... ולא של איזה מותג על. מטורפים.

פורסם
ציטוט של OvO

הטעייה צרכנית ע"י פרסומת מטעה? או ניסיון נואש לדחוף לאנשים תמימים מוצרים ביוקר?

לא רואה פה סתירה. רוב החנויות ורשתות למדו לשלב את השניים בהצלחה רבה. 

פורסם

טוסטר משולשים מישהו?

פורסם

קרה לי לפני כמה שנים. מאז שזה קרה אני לא מתקרב לשם. הם מייקרים את המחיר של זוג משקפיים אחד ככה שהם יוכלו לקיים את המבצע הזה. פשוט רמאים.

קניתי לי, לאחי ולאבא שלי באופטיקנה באזור ספטמבר משקפי ראייה וכל אחד יצא פחות מ300 ש"ח.

פורסם

משקפיים לא אמורות לעלות יותר מ10 שקל.

אתה משלם 580 שקל רק על המותג ועלויות התיפעול של העסק עצמו.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

אם המחיר היה 1000-800 שקל על שלושת הזוגות, אפילו שאין פה שום אלמנט של מתנה, הייתי עוד קונה.

אבל לטעון בכוח שככה עולים זוג משקפיים (1800 שקל), וזה משתלם? זה כבר היה זלזול.. ואפילו לא משקפי מותג סתם מסגרת מעאפנה עם עדשות רגילות (מספרים נמוכים מאוד).

המבצע הוא לא 1+2 מתנה, זה 3+0 ביוקר מטורף והמתנה זה השטרונגול שמכניסים לך בתהליך :D

נערך על-ידי OvO

פורסם

קודם כל אין מתנות חינם ושנית ככה הלפרין עובדים.

פעם היה להם מבצע של איזה 65% הנחה.

המחיר הבסיסי היה עצום אבל אחרי ההנחה ירד לסביר.

פורסם
  • מחבר

יפה, אז עצם הפרסום ש1+2 מתנה הוא מטעה ומזלזל, וצריך להפסיק את שיטת הפרסום המגעילה והצינית הזאת לאלתר.

פורסם

וגם אחרי ההנחות העצומות שלה של ה 65-66-70 אחוזי הנחה , אפשר למצוא יותר בזול באינטרנט ובחנויות אחרות  , בלי טובות..

מירי המחירון מנופחים לרמות כה מוגזמות על מנת שבבוא היום יוכלו לעשות עליהם הנחות כאלו גדולות

פורסם

הרבה דברים אני לא קונה בארץ,למעשה רוב הדברים שאני רוכש הם מחו"ל,אני לא אוהב לפרנס נוכלים.

זו חנות מאוד מומלצת למשקפיים:

http://www.zennioptical.com/

מחירים טובים מאוד,כל שעליך לדעת זה את המרשם שלך.

רכשתי משקפיים עם כל הציפויים שאפשר בכ350 ש"ח,שהמשקפיים הכי זולים שרכשתי בארץ עלו סביבות ה700 ש"ח עם המינימום של המינימום.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה :) במקרה אני כן יודע את המספרים שלי אז זה יקל עלי מאוד.

ננסה אותם.

פורסם

המספר לבד לא מספיק.

אתה צריך לדעת גם את המרחק בין האישונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים