עבור לתוכן

מסך שחור\ריסטרט בזמן משחק

Featured Replies

פורסם

בשבוע האחרון התחילה תופעה במחשב שלי שכשאני משחק (league of legends בעיקר)

תוך כדי משחק לפעמים אני מקבל מסך שחור ורק הסאונד ממשיך ולפעמים המחשב עושה ריסטרט.

הורדתי והרצתי Furmark וprime95 והכל נראה נורמלי.. גם המעלות לדעתי בסדר,  לא עובר את ה70 מעלות לכרטיס מסך בFurmark וגם המעבד נשאר קריר בפריים.

ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך וזה לא פותר את התופעה. גם שידרגתי לווינדוס 10 וזה לא פתר..

אפשר לפתרונות אפשריים.

המפרט שלי

i5-4590

Gigabyte GA-Z97-D3H

8 גיגה ראם קורסייר וונג'נס

R7 260X של גיגהבייט

פורסם

יש תוכנה בלוח בקרה של הוינדוס שנקראת Event Viewer או בעברית מציג האירועים, תמצא לפי זמנים את הפעם האחרונה שזה קרה לך ותפרסם פה את התוכן של הודעות השגיאה אם יש. בד"כ כשיש תקלה שגורמת לאתחול יש הודעת שגיאה Critical.

בנוסף, יש כלי לבדיקת מאמץ שנקרא OCCT, תפעיל את התוכנה במצב Power Supply ע"מ להעמיס על כל חלקי המערכת ולבדוק את תקינותו של הספק כוח שלך כי furmark לבד וprime95 לבד לא עושים את זה, הם מאמצים רק חלק אחד בו זמנית ואני רוצה לבדוק הכל ביחד בו זמנית (כולל זכרונות, מה שאף אחד מהם לא עושה).

פורסם
  • מחבר

OK, אז דבר ראשון תודה על העזרה :)

אני מעלה שני תצלומי מסך מהOCCT, אני לא מבין גדול אבל המתחים של הספק נראים קצת לא בכיוון.. אבל המחשב לא עשה ריסטרט או נתקע בזמן הבדיקה

הEvent Viewer מוציא את הלוג הזה על כל ריסטרט

- System

- Provider
      [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power
      [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}

EventID 41

Version 3

Level 1

Task 63

Opcode 0

Keywords 0x8000400000000002

- TimeCreated
      [ SystemTime] 2015-12-16T15:03:57.696576400Z

EventRecordID 1033

Correlation

- Execution
      [ ProcessID] 4
      [ ThreadID] 8

Channel System

Computer Orr-pc

- Security
      [ UserID] S-1-5-18
- EventData
    BugcheckCode 0
    BugcheckParameter1 0x0
    BugcheckParameter2 0x0
    BugcheckParameter3 0x0
    BugcheckParameter4 0x0
    SleepInProgress 6
    PowerButtonTimestamp 130947516350324438

BootAppStatus 3221225684

test1.jpg

test2.jpg

פורסם

יכולה להיות בעייה עם הדרייברים, תבקר באתר היצרן של הלוח אם שלך, תעדכן כל מה שאפשר, כולל גרסאת BIOS

בנוסף, האם עשית התקנה נקיה לדרייבר של הכרטיס מסך או פשוט התקנת מחדש על ההתקנה הקיימת?

ממליץ לך לנסות את זה קודם ולאחר מכן אם לא נפתר אז להמשיך עם עדכון כולל של כלל מנהלי ההתקנים...

ועוד משהו שראיתי שקרה לבעלי כרטיס מסך של AMD..

תגש למנהל התקנים ותראה בקטגוריה של הסאונד אם יש לך שם התקן של AMD \ ATI בנוסף לאחד המובנה של הלוח אם, אם יש אז תנטרל את האחד של ATI \ AMD

נערך על-ידי Epidem

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים