עבור לתוכן

לעדכן שעון קיץ בווינדוס

Featured Replies

פורסם

אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP.

אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?

פורסם

אל תתעסק עם הדברים האלה, מנסיון, אתה עוד עשוי לחזור איזה ככה שנים אחורנית בזמן.

פורסם
  • מחבר

זאת לא תשובה מאוד הגיונית... מקרה הכי גרוע אני מעדכן לבד.

פורסם

אל תתעסק עם הדברים האלה, מנסיון, אתה עוד עשוי לחזור איזה ככה שנים אחורנית בזמן.

BEEN THERE ;)

פורסם

אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP.

אין חיה כזאת. כל הסרוורים נותנים את אותו הזמן (GMT). מה שקובע זה ההגדרות אצלך בווינדוז שמשנות את האופסט (בשעות) מהזמן הזה. הפתרון היחידי הוא לעבור לאיזור זמן אחר, למשל לשעון בגדד.

אם זה לא היה תלוי באינטרסים של הדתיים, שעון הקיץ בארץ היה מתחלף ביחד עם שאר העולם (DST) וכל מה שהיית צריך לעשות זה לסמן צ'קבוקס אחד קטן.

אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?

גם חיה כזאת אין. ב-XP יש שורת פקודה עם תחביר דומה לדוס, ועם תאימות לתוכנות דוס, אבל Real Mode DOS זה לא. בשביל זה תצטרך דיסקט אתחול (או CD) עם Win9x או DOS אמיתי.

פורסם
  • מחבר

תשמעו, אנו לא ממציא - אמור להיות איזה שעון אטומי בטכניון. תעבור אתה לגור בבגדד.

השאלה שלי על דוס היתה מנוסחת לא כראוי - באיזה דוס להשתמש? FreeDos, MSDos או כמו שאמרת Win9x.

פורסם

תשמעו, אנו לא ממציא - אמור להיות איזה שעון אטומי בטכניון. תעבור אתה לגור בבגדד.

בוודאי שיש שעונים מקומיים, אבל הם מספקים בדיוק את אותו אות של כל שעון אטומי אחר (רק אולי עם פינג מעט קצר יותר). לזמן הזה קוראים GMT או שעון גריניצ'. מה לא ברור כאן?

השאלה שלי על דוס היתה מנוסחת לא כראוי - באיזה דוס להשתמש? FreeDos, MSDos או כמו שאמרת Win9x.

עדיף Win9x - התמיכה הכי טובה ב-FAT32.

עריכה: אם יש לך בעיה עם בגדד, אתה יכול לשנות את איזור הזמן למוסקבה, נאיירובי, או לכל מקום אחר שנמצא ב-GMT+3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים