עבור לתוכן

מעבד I5

Featured Replies

פורסם
לפני 7 שעות Monsi אמר:

המספרים שלך לא מדוייקים, זה כל העניין. חפש מחדש. 

חפש אתה מחדש

פורסם
לפני 2 שעות iSolt אמר:

חפש אתה מחדש

למה שאני אחפש? קודם כל אני לא מדבר סתם ובודק את העצמי לפני שמביע דעה בפומבי. דבר שני, אתה זה שמנסה להוכיח לי משהו. באמת שאין צורך. לא להסכים זה גם בסדר וככל הנראה גם עדיף במקרה זה, הרי ש-OP לא הגיב די הרבה זמן. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של iSolt

אם סקייליק אז 6600/6500

אם האסוול אז 4590/4460

אבל מה עדיף לי?

פורסם
ציטוט של tombar388

אבל מה עדיף לי?

עם שתי הבחירות המשחקים שלך יעבדו מצויין. אותו דבר, האמת.

הסקיילייק נותן לך לעבוד עם לוח קצת יותר מתקדם, אז אם ההפרש במחיר לא גדול הייתי קונה אותו.

נימוקים - אם בעוד 5 שנים ידפק לך מודול זכרון DDR3 תצטרך להתאמץ כדי למצוא חדש, וה- DDR4 אני משער שעדיין יהיה "בתוקף"...

חוצמזה, בלוחות של הסקיילייק יש USB3.1, תמיכה ב-PCI מהיר יותר לחיבורי M2, כל מיני כאלה. בלוחות של ה-4590 אין.

מצד שני, אלה לא הבדלים גדולים וגם 4590 לא יאכזב אותך. שאלה של מחיר, נראה לי...

פורסם
ציטוט של tombar388

אבל מה עדיף לי?

אין לשאלה הזו תשובה חד משמעית. זה כמו שבחורה תשאל מה עדיף מכנסיים או חצאית. הייתי ממליץ לקרוא את מגילת אסתר שכתבתי בעמוד הקודם ולנסות לגבש תוכנית פעולה. 

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם,

ציטוט של Monsi

אין לשאלה הזו תשובה חד משמעית. זה כמו שבחורה תשאל מה עדיף מכנסיים או חצאית. הייתי ממליץ לקרוא את מגילת אסתר שכתבתי בעמוד הקודם ולנסות לגבש תוכנית פעולה. 

קראתי את המפרט ואת ההודעה שלך לפני וגיבשתי לבסוף מפרט,עזרתם מאוד ,אגב החלטתי על הסקיילייק[בגלל העניין עם הדידיאר3 שיכול להוות בעיה],GTX970 ,הבנתי את העקרון בנוגע לכרטיס המסך:

ציטוט של Mikel17

אתה מסרב להבין את העקרון

ציינתי את ה390 שמקביל ל970

אם רוצים כרטיס חזק יותר יש את ה980ti שמשתלם מאוד כי הוא  מצדיק את המחיר עם הביצועים שלו. ה980 הוא מיותר וברגע שיהיה צוואר בקבוק עתידי עם 970 יהיה גם עם 980,ההבדל בינם קטן מאוד. 

הבנתי אותך ולפי דעתי אתה צודק,כולכם עזרתם ,תודה

נערך על-ידי tombar388

פורסם
ציטוט של tombar388

טוב תודה לכולם,

קראתי את המפרט ואת ההודעה שלך לפני וגיבשתי לבסוף מפרט,עזרתם מאוד ,אגב החלטתי על הסקיילייק[בגלל העניין עם הדידיאר3 שיכול להוות בעיה],GTX970 ,הבנתי את העקרון בנוגע לכרטיס המסך:

עד שה-DDR3 יתחיל להוות בעיה יגיע זמן להחליף את כל המערכת. לפחות פעם אחת. :) אבל תתחדש בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים