פורסם 2004 באפריל 621 שנים היי חברה!יש לי בעייה חמורה עם המסך הכחול....כל פעם שאני משתמש בתוכנות גדולות כמו נרו או פוטושופ המחשב מראה לי את המסך הכחול וכתוב שםשיש בעייה ב nv4_disp.dll אם אני מקבל פעם ראשונה את ההודעה לעשות רסטרט ולבדוק אם יש מספיק זיכרוןועידכון דרייברים(אחרי תרגום קצר שלי.... ;D)בדקתי ויש לי מספיק זיכרון (5 ג'יגה....)איך אני יכול לתקן את זה?בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי....תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2004 באפריל 621 שנים 5 ג"יגה זה לא זכרון זה מקום פנוי בדיסק קשיחהקובץ nv4_disp.dll הוא אחד הקבצים של הדרייבר של הכרטיס מסךתסיר תדרייבר של הכרטיס מסך מהוספה/הסרהתוריד הכי חדש ואם קצת מזל זה יסתדר:www.nvidia.com
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר אבל קניתי לפני חודש כרטיס מסך של MSI והתקנתי את הדרייברים שלו...והזיכרון שלי הוא 256....
פורסם 2004 באפריל 621 שנים אין קשרלפעמים יש דרייברים שגורמים בעיותתוריד תדרייבר הכי חדש מ www.nvidia.com(ולא לשכוח להסיר תדרייבר הישן מהוספה/הסרה)
פורסם 2004 באפריל 621 שנים אני מניח שאתה משתמש ב- windows xp, מאחר ויש לו לא מעט בעיות עם דרייברים ישנים יחסית של nvidia. עדכון דרייברים מהאתר שלהם יפתור את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.