עבור לתוכן

דרוש מפרט מחשב לגיימינג בתקציב 4,000 עד 4,700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4,000 ל-4,500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל להשתדל לא להגיע לחריגה.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (כלומר עד 4,700 ש"ח סך הכל)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים וסדרות, קצת תכנות ושימוש כללי (אופיס, גלישה וכו'...) אבל בעיקר גיימינג.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout 4, Battlefield 3,4, Skyrim, Battlefront, GTA V. שתהיה לי גם אפשרות להריץ טוב משחקים שיצאו בעתיד הקרוב לפחות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך ברזולוציה 1920x1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצויות הגדרות גבוהות ככל הניתן.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כונן אופטי מהמחשב הנוכחי. לא רצוי, אבל אפשר לוותר גם על דיסק קשיח אם זה יעזור בבחירת רכיבים אחרים שיהיו טובים יותר.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5, שלא ירעיש יותר מדי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שבעתיד, קל עד בינוני.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP, Ivory הכי קרובים אליי. אבל בעיקרון אין לי גם בעיה להזמין.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב כנראה.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? חשוב לי שתהיה לי אופציה לשדרוג בעתיד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני מעוניין בכרטיס מסך R9 390, הרבה המליצו לי עליו (גם בגלל שיש לו 8GB ראם).

הייתי רוצה מעבד Skylake, אפילו i5-6600K אם אפשר איכשהו להכניס בתקציב (אני לא מבין כל כך במעבדים אבל הבנתי שהוא טוב ממה שבדקתי באינטרנט).

כמובן שהרכיבים האלו לא בגדר חובה, אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע.

אני גם מעוניין במארז עם חלון, אבל זה לא קריטי, רק בשביל היופי.

תודה רבה מראש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים