עבור לתוכן

הארנקים בכוננות ספיגה: אלה גם מבצעי ה-Black Friday של אמאזון

Featured Replies

פורסם

• מוצרי אחסון של חברת סאנדיסק יוצעו בהנחות של עד 70 אחוזים ממחירם המקורי
פורסם

• מוצרי אחסון של חברת סאנדיסק יוצעו בהנחות של עד 70 אחוזים ממחירם המקורי

איפה?

בכל העולם?

זאת הזדמנות טובה לכל מי שעדיין לא קנה DOK USB3 מהיר בעל נפח גדול, שישמש לשנים הבאות.

רק חבל שאין להשיג(לפחות לא שראיתי) SANDISK EXTREME USB3 מעל 64GB חוץ מהסדרה PRO היקרה והלא משתלמת.

יש מצב שבארץ יעשו צחוק ויעלו את המחירים לפני ההנחות, ואז יצא אולי 20-30% הנחה גג, מה שישאיר את הקניה מחו"ל זולה הרבה יותר, במיוחד עם מבצעי BLACK FRIDAY.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
טאבלטים, קוראים אלקטרוניים ומזרימי מדיה, בעיקר מאמאזון עצמה אבל לא רק: ענקית הקמעונאות חושפת את הדילים המרכזיים שמצפים לנו בשבוע מכירות גדול

לכתבה: http://hwzone.co.il/הארנקים-בכוננות-ספיגה-אלה-גם-מבצעי-ה-black-friday/

תודה .

יש לי שאלה רשום עם DISK ON KEY של סאנדיסק שנשלח לכתובת של לישראל ואחרי שאני מוסיף לסל קניות יש הערכה כמה זה יוצא כולל מיסים וכל ורשום : "זה לא נשלח לישראל " , למה ?

פורסם

כי המוכר לא שולח לישראל.

אני דווקא חשבתי על SSD.

פורסם
כי המוכר לא שולח לישראל.

אני דווקא חשבתי על SSD.

שולח לישראל בדף של המוכר עם המוצר רשום לישראל וגם מס מוערך ורק שאני נכנס לכרטיס זה רושם "some item doesn't send to your address " זה מה שמוזר ...

אני ינסה לקנות מקסימום יבטלו לי .

פורסם

אם בעמוד של המוצר כתוב שהפריט נשלח לישראל, הוא נשלח לישראל.

כבר למעלה מחודש יש איזושהי תקלה בעגלה באמאזון שבפריטים מסוימים לא מופיע החישוב של המס והמשלוח למרות שהם בוודאות נשלחים לישראל.

כבר פניתי בצ'אט של אמאזון בנושא וכרגע אין להם תשובה.

אפשר פשוט להמשיך בהזמנה של הפריט עד שמגיעים לחלק של התשלום ושם מופיע העלות כולל המשלוח והמיסוי הצפוי.

פורסם
אם בעמוד של המוצר כתוב שהפריט נשלח לישראל, הוא נשלח לישראל.

כבר למעלה מחודש יש איזושהי תקלה בעגלה באמאזון שבפריטים מסוימים לא מופיע החישוב של המס והמשלוח למרות שהם בוודאות נשלחים לישראל.

כבר פניתי בצ'אט של אמאזון בנושא וכרגע אין להם תשובה.

אפשר פשוט להמשיך בהזמנה של הפריט עד שמגיעים לחלק של התשלום ושם מופיע העלות כולל המשלוח והמיסוי הצפוי.

נכון תודה , זה באמת מה שעשיתי לפני שקראתי את ההודעה כי זה הסתיים בבוקר , וזה קנה בנתיים לא הוזמן .

השאלה למה במהלך הזמנה הופיע לי סימון של GIFT ואז ביטלתי בשני המוצרים שהזמנתי ? כי זה לא קרה לי בעבר , זה משהו חדש ?

תודה .

פורסם

איפה הטאבלט ב 35 דולר? למישהו יש קישור? האם שווה משהו?

פורסם

למה הדף של daily of deal לא מראה את הדילים מסודרים כמו אתמול ?

פורסם

היי לפי דעתכם היה מבצע טוב על K70 RGB של CORSAIR?

או אם מישהו זוכר כמה זה היה ב BLACK FRIDAY של שנה שעברה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים